Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsnuona

Dziś nie zasnę ..

Polecane posty

Gość Bezsnuona

Cóż mam z tym zrobić, kiedy z boku na bok się przewracam? Kiedy myślę dużo o tym o czym myśleć nie powinnam? Kiedy tęsknię za kimś, za kim tęsknić nie mogę ? Kiedy pragnę czegoś, czego nie powinnam. Czy ktoś też zasnąć nie może tak jak i ja?

Gość gość
tez tak mam, ale staram się zmęczyć przed snem :) myśli nie pozwalają zasnąć :)

Też tak mam ale ostatnio zmęczona jestem i szybko zasypiam, gorzej po przebudzeniue.....też myślę i myślę...

Gość Bezsnuona
Też się starałam zmęczyć. Długi spacer, brzuszki w domu, rowerek i długa kąpiel. Nie działa :( O czym myślisz?

Gość Cycata mężatka
Ja dziś tez nie moge spac. Właśnie pije drinka. Mam ostatnio fantazje o kimś. :D zawsze jak go widzę jakiegoś dnia to pozniej o niczym innym nie myśle tylko o tym jakby mógł mnie w********* chyba pójdę obudzę męża i go zerzne na ostro. Zeby nie było, nie zdradzam. Po prostu niektórzy mocno oddziałują na wyobraźnie.

Gość Bezsnuona
Wszystko przez te myśli Msalice?

Tak. Czasami chce mi sie mocno spać, a jak już się położe, to nie mogę zasnąć, bo myślę.

Gość gość
ja postaram się dziś zasnąć wcześniej :classic_cool: :)

Gość Bezsnuona
Cycata witaj:) pozdrów męża, podczas, wiesz czego:D

Gość Bezsnuona
gość 23:34 Zazdroszczę :) Skuteczny sposób na sen bez myśli, bez seksu. Poczekam aż sen sam nadejdzie.

Gość gość
myślę o nim:P mam nadzieję, że Nowy Rok przyniesie mi lepsze dni i mniej łez ;)

Gość Bezsnuona
Msalice. Nie da się , gdyż nawet po zamknięciu oczu myślisz, A później sen to odtwarza jak zdarta płyta w gramofonie:)

Gość Cycata mężatka
Witam. Jeszcze dopijam drinka ale zaraz go dosiade. :D nie rozumiem tylko jak to jest...maz dobry,****** dobrze, orgazmy sa - no dobra, nie zawsze ale sa i trafia sie taki ktoś ze mam zmysły wszystkie wyczulone. Działa na mnie wszystko, jego głos, wzrok, ogólnie cipka mokra i gdybym tylko była panna to bym sie chyba rzuciła na niego.... Dlaczego???

Gość gość
Nie masz czego zazdrościć :classic_cool:

Gość gość ten
Czyli bezsenność z powodu drugiej osoby czasami też tak mam liczenie baranów nie pomaga;-)

Ale dziś zasnę, jednak ostatnio męczące dni robią swoje. Dobranoc wszystkim. Kolorowych snów (jak już zaśniecie) :)

Gość gość ten
Cycata to poszukaj tego czegoś u męża

Gość gość
dobra przyznam się, myślę o innym jak uprawiamy seks, zaznaczam nie jestem nastolatką tylko dojrzałą kobietą. ale chyba każda tak ma :)

Gość gość ten
Ja też myślę o jednej kobiecie bardzo chciałbym z nią przeżyć to o czym piszemy

Gość Bezsnuona
Ostatnio, będąc w związku. Przypominam sobie związki, seks, mężczyzn, z którymi miałam przyjemność " byc", rozmawiać. Podsumowanie życia pod koniec roku? Nie wiem;) Miałam kilku partnerów. Dłuższe, krótsze związki. Każdy z nich był niby taki sam, a inny. Trzech wojskowych. Dwóch inżynierów . Jeden lekarz. Jeden mechanik. Kurcze nawet nauczyciel mi się trafił. Jak oni inaczej się kochali. Dla każdego z nich byłam kimś innym. Jeden lubił seks oralny Inny analny Jeszcze inny każdy możliwy z przywiazeniem z podwieszeniem. Wiecie co najmilej wspominam? Bez żadnego urozmiacenia seks, namietny seks w namiocie, w wodzie, na plaży i przy aucie. Normalnie. Tak bardzo do tego tęsknię.

Gość Cycata mężatka
Ja nie musze szukać, maz wszystko ma na swoim miejscu. Po prostu czasami - drugi raz w zyciu mi sie to przytrafia ze niemal obcy facet jest jak magnes. Słyszę jego głos a czuje podniecenie, patrze w jego oczy i czuje porządanie, patrze na jego dłonie i chce by złapał mnie za cycki. Cały on oddziałuje na mnie. Dzisiaj sie widzieliśmy i po prostu w głowie siedzi mi tylko on. Nie rozumiem jak ktoś niemal obcy moze tak na mnie oddziaływać.

Gość gość
mój mąż tez ma wszystko na swoim miejscu, jest kochany ale....myślę o innym, nie zdradziłam nigdy. pofantazjuję i zasypiam.

Gość Bezsnuona
Wy też o tym myslicie:) Wszyscy o seksie z inną osobą, Nie z tą która mamy obok, tylko z zakazana. Czy odwarzylibyscie się na to? Na spędzenie nocy wśród pieszczot i języków i krzykow z kimś o kim śnicie, myślicie?

Gość gość ten
Nie twierdzę że nie ma na miejscu chodziło mi o to że twój facet kiedyś działał na ciebie tak samo no chyba że się mylę mi też ta kobieta bardzo tkwi w głowie

Gość Bezsnuona
Moje Drogie:) To jest podświadomość :) Facet nas podnieca intelektualnie, fizycznie, alee uważajcie. Łatwo się zawieść podczas seksu. Okaże się, że jest kiepski, a wam pozostanie doprowadzenie się prysznicem.

Gość gość
u mnie jest tak, że ktoś znajomy działa na mnie, ja również na niego. wiem po oczach, to jest bardzo długa historia. ograniczyliśmy kontakty towarzyskie, rozum mówi co innego ciało aż się rwie , prosi :zerwij ze mnie te ubrania, pocałuj mnie: :P

Gość Bezsnuona
Gość ten. Nie zakochałam się w swoim facecie poprzez seks bo był i jest, no fajnie w sumie, ale jednak:O Mnie urzekła rozmowa z nim , w jego osobowości się zakochałam bo w łóżku, niestety, sama wszystkiego nie zrobię.

Gość gość
jest chętna pani na zabawy? ;)

Gość gość ten
Kiedy ja poznałem to myślałem że nie ma lepszej kobiety dla mnie im lepiej ja znam coraz bardziej utwierdzam się w tym przekonaniu