Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karyna17

czy jestem zboczona czy powinnam iść do seksuologa

Polecane posty

Gość karyna17
Ja mu pokazałam że taka nie jestem jak jego była że nie będę u niego na smyczy chodziła i on chyba zdaje sobie z tego sprawę ale prawda jest taka że z nim nie będę. Wpadłam na trochę głupi pomysł by na następne spotkanie z nim sprać sobie samej porządnie tyłek tak żebym miała siniaki aż, powiem że to mama mi wlała za oceny ale on będzie przekonany że jakiegoś kochanka mam i to on mi to zrobił, pewno by do mojej mamy zadzwonił i zapytał czy to prawda bo to debil :o

Gość gość
pewnie twój jest też absurdalnie zazdrosny, zakompleksiony i próbuje cię kontrolować

Gość gość
dziś nie rób tego, takie akcje są bez sensu, lepiej bądź szczera ale z wyczuciem... pewnie chcesz mieć pretekst żeby nie musieć się z ni spotykać? :) mi tez się nie chce widzieć z moim

Gość gość
z mojego doświadczenia wynika ze z takimi osobnikami nie da się spokojnie zerwać, wraz z zakończeniem związku trzeba zablokować jego numer, zablokować na fb i mieć osobę w której będziesz mieć wsparcie i będzie utwierdzać cię z tym ze dobrze postąpiłaś

Gość karyna17
No jest i mnie to wkurza, nie wiem czy to znowu jakieś moje zboczenie ale chciała bym żeby w porządnie w mordę od kogoś dostał. Pamiętam raz by mi się pokazać pobił z trzema kolesiami jednego chłopaka, chłopak ze 175 cm i z 60 kg a mój ma 190 i waży ponad 100. Najlepsze jest to że pomimo przewagi nie mógł tego chłopaka uwalić ze 5 razy go musiał walnąć w twarz a potem w tył głowy bo tamten nie chciał paść a i ja go przed debilami broniłam, chyba ze 2 tygodnie potem z nim nie gadałam ale obiecał że nigdy czegoś takiego nie zrobi, nie powinnam wtedy do niego wracać

Gość gość
jesteś młoda nie marnuj sobie tylu lat co ja na takiego człowieka ;) ja czuję że straciłam swoją nastoletnią niewinność, młodość

Gość gość
karyna nie warto nawet splunąć na takiego agresora ;) on jest sfrustrowany, w końcu wyżyje się na tobie

Gość gość
ja swojego też broniłam, a to przed takim typem co wcześniej do mnie podbijał, a to przed pijakiem co się do niego przyczepił za długie włosy, ja taka mała pchła musiałam go bronić, bo stał jak wryty tylko

Gość karyna17
dobra dziewczyny muszę iść spać, to do jutra, widzę że temat zszedł na facetów jak zawsze, a miało być o moich fantazjach. To paaa i do jutra :)

Gość gość
Dobranoc :)