Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Paweł13

Zdrada ojca...

Polecane posty

Witam. Proszę o pomoc ojciec zdradził matkę a wszystko zaczeło sie jeszcze przed samym faktem... Przed samą zdradą było dobrze nie było idealnie,ale tak jak mówię było dobrze! Mama od samego początku,była bardzo oszczędna w kwestii pieniędzy,wolała kupić nam jako rodzeństwu niż sobie więc przy kłótni wyrzucała czasami mi bo siostra jeszcze młoda (6lat) że mam co tylko chce nic nie szanuje... ,a później przepraszała,że tak nie jest po prostu mówiła to w nerwach.Mama zarabiała tato zarabiła starczało nam na życie i było rodziców stać na to żeby sobie od czasu do czasu coś tam kupić ale mama cały czas mówiła ,że nie ma pieniędzy i trzeba oszczędzać... Podam tu jedną sytuacje która została mi w pamięci a więc byliśmy w rynku na zakupach kilka dni wcześniej mama mówiła że nie ma butów na lato zaczynało robić sie ciepło a więc tato wpadł na pomysł że zrobi mamie niespodziankę i kupi jej fajne adidasy takie niebieskie (buty do biegania ) tylko nie wiedzieliśmy jaki rozmiar wziąć zeby były dobre ojciec pamiętam strasznie sie stresował żeby nie kupić czasem za małych i pytał może to głupie ale pytał sprzedawczyni czy może wziąć jednego buta i szybko skoczyć do pracy mamy bo wtedy akurat była w pracy i przymierzyć mówił że zostawi dowód,prawo jazdy,samochód tylko że to kwestia 5 min i jest z powrotem,ale panie nie zgodziły się a więc kupił... Jedziemy do mamy do pracy dzwonię żeby wyszła na chwilę przed budynek wychodzi tato pokazuje jej pudełko "adidas" w środu buty już widać na twarzy mamy że zamiast sie cieszyć jest wkurzona... irytuje się buty okazują się dobre ale mówi że ich nie chce bo nie ma pieniędzy... chodź było po wypłacie nie było innych wydatków tato sie zdenerwował i taki smutny siedzi w samochodzie i mówi że on już nie ma sił stara się pracuje a mama i tak mówi że lepiej kupić nam a niż jej chodź mam takie buty że strasznie ją obcierają,bolą palce... ok jedziemy oddać buty dostajemy pieniądze i wracamy do domu.... Po kilku godzinach mam wraca z pracy zdenerwowana i kłótnia z ojciec co on robi że są inne wydatki było kilka innych jeszcze sytuacji tego typu nie chce ich poruszać... Sama zdrada wydarzyła sie w wakacje ojciec zdradził matkę z koleżanką z pracy nie znam szczegółów mama strasznie to przeżyła,kiedy sie dowiedziała przez kilka kolejnych dni to koszmar mama chodzi do psychologa wybaczyła zdradę,ale co jakiś czas wraca to że każe sie ojcu wyprowadzać jak się napije płaczę nie panuje nad sobą krzyczy można tak wymieniać nie wiem co ja mam zrobić mieszkam w internacie po za domem pewnie o wielu rzeczach nie wiem siostra jest więcej w domu niż ja wiem gdzie mieszka ta kobieta,nie wiem czy ją odwiedzić jeśli jest ktoś kto jest w stanie mi coś doradzić to proszę o jakieś wskazówki ostatnio po jednej z kłótni tato wypłakał mi sie na ramieniu że strasznie żałuje nie wie jak ma to naprawić stara się (to widać że sie stara) serce mi się kroi jak na to patrzę a nie mogę nic zrobić... Proszę o pomoc może ktoś coś doradzi. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować