Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neiwiemcomamamyslec

Głupie zachowanie chłopaka.

Polecane posty

Gość neiwiemcomamamyslec

Od jakiś 4 miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem. Mamy po 21 lat. Padają głębsze wyznania i tak dalej no ale nie jesteśmy jeszcze razem. Ja mam pewne obawy. On jednak się ciągle deklaruje i dąży do związku, mało tego.. twierdzi że się we mnie zakochał i mnie kocha. Coraz bardziej się do niego przekonywałam ale dziś pewne wydarzenie mnie zszokowało i zahamowało. A mianowicie wysłał naszej wspólnej koleżance (której on zresztą się podoba i dobrze o tym wie) swoje zdjęcie w samej bieliznie. Na bokserkach, z gołą klatą i jeszcze w takiej nie wiem "wyzywającej" pozie. Ogólnie byłam przy tym, bo razem spędzaliśmy czas na skype. (studiujemy w jednym mieście). No i on się na żarty przy rozmowie z tą koleżanką posprzeczał i jej wysłał to zdjęcie. Dodam że ja je dostałam wcześniej kiedy się o mnie ubiegał. Wydało mi się to nie w porządku i nie na miejscu. Zwłaszcza że mamy spędzić razem sylwestra. Jakoś mnie to odpycha.. rozumiem gdyby to było zdjęcie w ubraniu, zykłe.. ale w bokserkach? z gołą klatą? Moim zdaniem jest intymne. Czy ja przesadzam, co o tym myślicie ?

Gość gość
Daj tu to zdjęcie, ocenimy