Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go a on ma inną

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mu powiedzieć, że go kocham. Już zbyt długo spotykamy się w takim układzie bezsensownym. Chyba już pora na to aby to skonczyc. Albo... cos zacząć ? On ma kogoś. Ostatnio rozmawialiśmy pół żartem ,pół serio. Stwierdził.. ze chce mnie. Nie wiem co powinnam zrobić.

Gość gość
powinnaś się pozbyć konkurencji hehe :classic_cool:

Gość gość
Nic.... :D nie ty tu rozstawiasz karty :D

Gość gość
Wiem,że Tylko to sprawi, że on zacznie myśleć. Teraz jest mu wygodnie. Albo rzuci tamta , albo mnie. Chce rozwiązać ten chory układ.

Gość gość
stwierdzil, ze chce ciebie, a jest z inna, to jakis niezdecydowany koles. po co masz zabiegac, jesli jemu do konca tak na tobie nie zalezy.

Gość gość
Chyba w pewnym sensie ja rozstawiam karty. Wiem o Nim wszystko. I o tej Jego. Wiem,że gdyby się dowiedziała to kopnelaby go w 4 litery. Ale nie robie nic w tym kierunku. Chce żeby to on podjął decyzję.

Gość gość
Nastepna idiotka. I jeszcze psychiczna. "Wiem o nim wszystko" Hahahahahahaha Bejbe, gdyby cie chcial, dawno by cos zrobil w tym kierunku.

Gość gość
Właśnie dlatego chcę to w pewnym sensie rozwiązać. Wiem,że zaczynam coś do Niego czuć.. chciałabym to zabić w zarodku... jeżeli on zdecydowałby się zostać z tamtą.

Gość gość
Bo wiem wszystko,jesteśmy przyjaciółmi... a spotykamy się już... za chwilę stuknie rok :)

Gość podaj nam opis
opisz nam autorko co takiego w nim widzisz że cię pociąga, bo może samotni faceci coś się dowiedzą i nauczą. Co za świat, za jednym gonią dwie panny a inni nie mają żadnej.

Gość gość
Całkiem niedawno pytał mnie,czy chciałabym być z Nim. Wtedy odpowiedziałam,że nie. Sama nie wiem dlaczego.. i tez nie wiem dlaczego on zadał takie pytanie.

Gość gość
juz rok hmm slabe szanse

Gość gość
Autorko skoro chcesz mu powiedziec, ze go kochasz to mu to powiedz i zobacz jaka bedzie jego reakcja. jezeli on cos do ciebie czuje to zostawi tamtą, a jak nie, to bedziesz znala przynajmniej prawde. Powodzenia.

Gość gość
Kobiety to jednak są głupie jak autorka:D

Gość gość
Słabe szanse na co ? Wiem,że on nie jest dla mnie - tak mi podpowiada rozum ,to miała to być tylko fajna zabawa... Nie robie sobie nadziei na to, że on powie "Ja Ciebie tez, ułożmy sobie życie". Nie wiem co zrobiłabym gdyby tak powiedział... Chyba chciałabym bardziej żeby on pomógł mi zakończyć to... mam słabość do Niego. On chyba do mnie też. Dwa razy nie wyszło nam zakończenie tej znajomości. A że moje serce zaczęło oddychać. To chyba jest dobry moment. Tak uważam.

Gość gość
Faktycznie, następna naiwna i jeszcze się pyta co zrobić. Dzisiejsze baby są coraz głupsze.

Gość gość
A co ci kurfa mówi serce? Czego ty właściwie chcesz, chcesz zakończyć, chcesz rozpocząć?

Gość gość
Serce mi mówi,że jak zostane dalej w tym chorym układzie... to się zakocham. Z dnia na dzień jest dla mnie coraz ważniejszy. Chciałabym dowiedzieć się jak on widzi to dalej,ale przecież nie zadam mu pytania "A jak widzisz nasza znajomość dalej? " Chce żeby wybrał. Albo ja albo ona. Ale jednocześnie nie chce mu stawiać ultimatum.

Gość gość
Nie sadzisz, ze jakby mial wybrac to juz by to zrobil?

Gość gość
dlaczego kobiety zawsze ciagnie facet ZAJĘTY??

Gość gość
Nie każdą ale kur/wi/ska z niektórych nie da się wyleczyć. Włażą z butami w czyjeś życie a później mają pretensje że są tą drugą. Następne kretynki dają takie rady "jak nie zapytsz tosię nie dowiesz". Ku/r/w/a! Facet już kogoś ma i samo TO wystarczy że jest zajęty. Ale wlezie tu taka pi/z/d/a bo "może się zakochać". Idź że ty pi/z/d/o po rozum do głowy.

Gość gość
On juz kogos ma, kumasz? :D ciuchy tez lubicie z lumpeksu? Pewnie tak hehe

Gość gość
Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat. Ja zawsze mu mówiłam,że miał być to układ wiec niech będzie on układem. Ostatnio zapytał mnie,co bym zrobiła gdyby on wyznał mi miłość. Odpowiedziałam mu,ze nie byłoby sensu dalej tego kontynuować... Gdy chciał się wyprowadzić od swojej cudownej kobiety.. to ja mu tłumaczyłam żeby został. Dużo było takich sytuacji , nie wiem czy zawsze chciał obadac grunt ,na czym stoi... czy coś w tym było. Mimo wszystko kiedyś stwierdził,że prędzej zrezygnowałby z tej swojej ,jak ze mnie. Ale ja nie analizowalam jego słów nigdy. Az do teraz..... Chce zacząć żyć.. normalnie. A On po prostu stoi w drzwiach.... robi mi poniekąd przeciąg.

Gość gość
To jest jego zona czy taka wspollokatorka z funkcja seksu?

Gość po co problemy sunia
rada taka, poszukaj faceta WOLNEGO

Gość gość
Ona nie jest jego żona. Po prostu ze sobą mieszkają. Wiem,że ona chce juz dziecko i ślub. Ale jak on to stwierdził... "nie wiem czy jest to kobieta na całe życie, jestem z Nią, bo już się przyzwyczaiłem ". Nie wiem ile jest w tym prawdy,a ile kłamstwa.

Gość gość
On może i wie czego chce... Inaczej by mi nie zadawał takich trudnych pytań. Tylko w tym problem,że nie chce mi o tym powiedzieć. A ja chciałabym jakoś wybrnąć z całej tej sytuacji,zmusić go do myślenia,wyznajac mu miłość. Przecież nigdzie nie napisalam,ze chce go za wszelką cenę i gdy on mnie oleje to ja będę próbowała zburzyć jego związek. Nie- zaczęliśmy ten układ gdy on był z Nią... poza tym ja też wtedy kogoś miałam... akceptuje to. Jeżeli wybierze ja - Ok. Jeżeli mnie - Ok. Ale teraz k******** stoi mi w drzwiach. Po prostu. Chce albo to zakończyć, albo coś zacząć tworzyć ... normalnie.

Gość suki do końca
baby to jednak durne istoty, myślą że facet rzuci inną i będzie z nimi, a potem one stają się tą inną, gdy następna się kolesiowi nawinie, ale wy baby lubicie te dreszczyki emocji, innaczej za nudne by było wasze nędzne życie

Gość gość
Suki do końca - masz trochę racji. Tylko jak Twoim zdaniem miałabym inaczej wybrnąć z tego układu? Juz dwa razy chciałam to zakończyć... po czym gdy mu nie odpisywałam... on pisał tysiąc sms,dzwonił.. ze on nie pozwala mi odejść, że on się nie zgadza,że on chce mnie,że tęskni,że mnie uwielbia... ze skąd wpadłam na taki głupi pomysł... I czy on coś zrobił nie tak, że on się stara... ze mam w d***e jego uczucia.