Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nod

Zal mi tych polakow biedakow

Polecane posty

Gość nod

Chcialbym odniesc sie do 1/3 ludzi pracujacych w tym cudnym kraju mianowicie po prostu smiac mi sie chce kiedy widze te biedne matki ktore narodzily kur... nieskonczonosc dzieciakow mimo ze nie sa w stanie siebie samych utrzymac. Kiedy mysle o tych polakach co haruja po 1500zl na reke i na nic ich nie stac. Tych zapyziałych brudnych i zamulonych ludzi ktorzy mysla ze wystarczy modlitwa do "boga",zeby pieniadze spadly z nieba. (nie mowie o chorych uposledzonych czy niepelnosprawnych fiyicznie) Ludzie ktorzy ogladaja ta oglupiajaca telewizje i leca glosowac na PO czy inne lewicowe partie ktore od 25 lat nie moga wyeliminowac podstawowoych problemow w Polsce. Po prostu brak mi slow...

Gość gość
w Polsce od 25 lat szaleje pod względem gospodarczym skrajny liberalizm a nie żadna lewica. Otwarto rynki, zachodnie firmy nie muszą płacić żadnych podatków, czekają miejsca w strefach (a to się wiąże nie tylko z brakiem podatków ale i z dopłatami z budżetu), są umowy śmieciowe na skalę jakiej nigdzie w UE nie ma, są żenująco niskie pensje dla pracowników itd. To tylko dowodzi że Korwin i rozmaite fundacje sponsorowane z USA wciskają tubylcom kit.