Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2016 zapowiada się rokiem przełomu

Polecane posty

Gość gość
No się okaże czy gruszki na wierzbie czy realne korzystne zmiany. Jak będą realne to PiS porządzi 16 lat nawet, a jak na wierzbie jak do tej pory wszystkie partie to robiły, to na jednej kadencji się skończy. Ja tam życzę PiS-owi żeby zrealizował swój program bo na dziś Polacy zostali okradzeni z własnego kraju, nasze państwo powinno nas wspierać a to państwo przez ostatnie 25 robiło z nas tanich roboli a z drugiej strony nagradzało bezwstydnie wysokimi pensjami, fuchami i innymi grantami funkcjonariuszy stojących na straży aby to państwo nie służyło Polakom tylko zachodnim firmom i ośrodkom politycznym.

Gość materialista
każdy ma tyle forsy ile zarobi. nikt nic nikomu nie da, jak zdaje się załozycielowi tematu. w zasadzie można coś zdobyć za darmo, jak ukradniesz.

Na jednej kadencji sie skończy. Tylko gruzy trzeba będzie zbierać następne 20 lat. Juz był taki jeden Beck. Nie rządził długo. Za to konkretnie. Gruzy po nim do dziś zbieramy.

Bo wytłumaczono ciemniakom, ze albo PiS albo PO. Nie mamy dwóch partii w Polsce. Niech rządzą ludzie, ktorzy sie do tego nadają. A nie chorzy na władze, ziejący nienawiścią. Bo kto nienawidzi ten nie ma rozumu. Żal mi tych niewykształconych ludzi, bo srogo sie zawiodą.

Gość gość
Gruzy to są już teraz, a pan premier porzucając urząd dla lepiej płatnej fuchy w Brukseli pokazał czym tak naprawdę była PO. Merkel albo Cameron nigdy by nie porzucili swoich urzędów dla lepiej płatnej roboty w Brukseli. 3 miliony ludzi musiało wyemigrować. Zadłużenie skoczyło o 400 miliardów. Najpopularniejsza pensja w Polsce to ok. 1550 zł, handel, banki, media nie mówiąc o innych sektorach wyprzedane, nawet kasę z OFE zabrali choć Rostowski jako doradca Balcerowicza wcześniej na te OFE namawiał...Dorzućmy niezliczone afery za które prawie nikt nigdy nie beknął, klika zawsze broniła swoich, dorzućmy dzietność która jest na 204 miejscu (jedno z ostatnich) bo Polaki i Polacy nie mają środków na wychowywanie dzieci (Za to na Wyspach Polki są nr1. wśród rodzących)...... Politycy i dziennikarze zachwycali się Idą i Pokłosiem (ależ mamy te "elity"...itd. itp. Ta polityka ostatnich lat nie służyła Polsce ani Polakom - wolno mi mieć taką opinie o niej? Dziękuję.

Będę zadowolony, jeżeli będę dostawał do ręki więcej pieniędzy w formie gotówki.

Gość gość
nie znam sie na polityce słysze tylko że np straszą węgrami przed chwilą budka tez coś tam gadał o podatkach jakie zostały wprowadzone na banki na wegrzech ,byłam na węgrzech ludzie są zadowoleni z rządu i ten rząd z orbanem wybrany jest juz chyba na 2 kadencje a ze w unii na orbana psioczą no cóż co mnie obchodzi że mojej sąsiadce starej lepiszewskiej nie podoba sie jak mebluje sobie mieszkanie grunt ze rodzina zadowolona

Gość gość
Heilige dziś Będę zadowolony, jeżeli będę dostawał do ręki więcej pieniędzy w formie gotówki X Ja też. Ale do kogo mam zwrócić się prośbą, żeby moja pensja wzrosła?

Gość Laura2777777
Moim zdaniem te reformy sa bardzo glupie bo nie beda w stanie tego spełnić, a jesli nawet to obije sie to np na wyzszych podatkach dla wszystkich :O I te 500 zł na dziecko... Totalne nieporozumienie. Owszem gdyby Polska była bogatym krajem i miała skąd wziąc ta kase to by było ok, ale my jesteśmy na takie udogodnienia za biedni

Ja nie mam dzieci, i nie mam zamiaru mieć. Nie mam też partnerki. Potrzebuję pieniędzy wyłącznie dla siebie.

Gość Laura2777777
A jednak dobrze, ze nie głosowałam na Pisiorów, zreszta na nikogo nie głosowałam bo PO to tez bylo nieporozumienie, co jedna partia to gorsza :O Ja nie znam sie na polityce, a mimo wszystko wiem, ze finansami nie można tak szarżować jak oni to robia, my i tak mamy wysokie podatki i co jeszcze bardziej je podniosa , albo ceny pojdea w gore bo postanowili uszczesliwić tych z dziecmi, albo ludzi po 75 roku zycia? A co z pozostalymi? Glupota totalna

Gość gość
Ojej ale niektórych boli że Polacy wreszcie będą traktowani z szacunkiem we własnym kraju. Propaganda wmówiła tubylcom że są nic nie warci, że praca w zagranicznym markecie to szczyt waszych marzeń, że to państwo istnieje tylko teoretycznie i nigdy nie będzie państwem jak Szwecja, Szwajcaria, Niemcy czy Hiszpania....Nie wierzcie w propagandę, oni wami gardzą więc wy się szanujcie i innych Polaków też.

Gość gość
Janusze :-D

Gość gość
polski na nic nie stać teraz na zadne reformy bo niemcy przez uchodzców zaraz zaczną być w biedzie a tu dojna krowa sie buntuje