Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam okropnych rodziców, chyba się zabije..

Polecane posty

Gość gość

a więc schudłam sporo w ostatnim czasie.. prawie 10 kg i rodzicom się to nie podoba. miałem straszny tłuszcz na brzuchu i wreszcie się go pozbylam.. a teraz oni wpychaja we mnie kaloryczne jedzenie, nie pozwalają mi jeść ciemnego pieczywa, każą jeść żółty ser, panierowane kotlety, słodycze .. wcześniej obiecali mi ze pozwolą mi kupić sobie przez internet dietę.. (na mase) bo boję się, że mnie tłuszcz zaleje.. a teraz mówią, że to glupota i mam jeść NORMALNIE. ale co jest nienormalnego w jedzeniu zdrowo i bardzo dużo? w odpowiednich proporcjach białko, wegle itp.. wpadam w depresję, po takim jedzeniu jest mi niedobrze, ale kogo to obchodzi.... przytylam w kilka dni 2 kg:(

Gość Heilige
Powiedz im że wolisz być chuda i kropka.

Gość gość
to nic nie da!! najpierw kochani, obiecali że kupią mi tą dietę na przytycie, zdrowe przytycie.. a dziś, masz jeść wszystko i przytyć anorektyxzko.. a ja chcę przecież przytyć ale ZDROWO. jednak dla nich to chyba za duży wydatek, nie wiem.... wpadam w depresję, ciągle płacze, zabronili mi ćwiczyć... to chore..

Gość gość
to nic nie da!! najpierw kochani, obiecali że kupią mi tą dietę na przytycie, zdrowe przytycie.. a dziś, masz jeść wszystko i przytyć anorektyxzko.. a ja chcę przecież przytyć ale ZDROWO. jednak dla nich to chyba za duży wydatek, nie wiem.... wpadam w depresję, ciągle płacze, zabronili mi ćwiczyć... to chore..

Gość gość
i co dalej...? naprawdę nie wiem co zrobić...

Gość gość
A ile ważysz i mierzysz?

Gość gość
zawsze mało wazylam ale tp dlatego że mięśni nie mam.. a rodzice nie pozwalaja mi na silownie isc i mieć diety specjalnej

Gość gość
Słuchaj, a może z tym tłuszczem ci się wydaje i masz anoreksje? Podaj konkretne wartości.

Gość gość
ile masz lat/ 13 że nie możesz robic co chcesz?

Gość gość
15..no strasznie chuda jestem a oponke mam

Gość gość
Dziecinada:O