Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o starszych kobietach, które robią sie na licealistki?

Polecane posty

Gość gość
ryzyko patologii ciąży to jest w twojej rodzinie, a ty jesteś tego najlepszym przykładem :D 37 latka u progu menopauzy, którą przeciętna Polka ma w wieku 53 lat :D Wróć do szkoły tłuku.

Gość gość
co to mordka janusza bo mam 50 lat i niewiem oco chodzi z tą mordką:-D :-P

Gość gość
większość piszących tu tępych młodzików nie jest w stanie w pełni zrozumieć, że 20 lat minie za chwilę i sami będą "star*****i"...

Gość gość
patologia ciąży to jest u ciebie w rodzinie i tego jesteś najlepszym przykładem. 37 latka u progu menopauzy, którą przeciętna polka przechodzi w wieku 50 paru lat :D Wróć do szkoły tłuku

Gość gość
Masz 50 lat i jeszcze żyjesz ??!!!

Gość gość
zaraz stare baby wmówią wam,że kobieta najlepiej smakuję po 40 :-D

Gość gość
ciekawe, dlaczego młodzi chłopcy na tym forum wolą spędzać dnie na dowalaniu kobietom w jakimkolwiek wieku, zamiast skupić się na nauce i znalezieniu pracy i opusczeniu rodzinnego domu?

Gość gość
stare baby to twoja matka i babka, do tego z uszkodzonymi genami czego skutkiem jesteś ty pokurczu umysłowy :D

Gość gość
Odpowiadając na pytanie z tematu, myślę że chodzi o to ze takie kobiety mają straszny duposcisk ze nie są już młode . Nie wiem skąd to się bierze, w mojej rodzinie ani jedna osoba nie miała problemu z dostosowaniem stroju do wieku i figury. Nikt nie mówi ze chodziły ubrane jak babcie moherowe ale nie było też sytuacji by moja 70 letnia babcia pokazywała pomarszczone kolaniska. Robi to moja 60 letnia teściowa . Wygląda okropnie budzi politowanie. Są ciuchy dla kobiet w jej wieku i to wcale nie suknie do ziemi, wiec uważam ze taka osoba powinna stuknac się w głowę zanim znów kupi coś w dziale dla nastolatek . Najbardziej nie rozumiem tego ze wiele 40tek 50tek i 60 tek jak był czas nosić mini to nosiły sukienczycha do ziemi a teraz na starość im się przypomniało ze istnieją krótsze ciuchy. No cóż, głowa siwieje, a dupa szaleje . Blee.

Gość gość
To proste. Najpierw gówniarze walą konia do śniadania, a potem dowalają kobietom z żalu, że musieli to znowu zrobić sami.

Gość gość
Z tylu liceum z przodu muzeum

Gość gość
zyje i do emerytury jeszcze 15 lat musze zyć,a ,iewiem co to ta mordka janusze:-D

Gość gość
jest rzeczą naturalną,że kobiety bardzo zle znoszą upływ czasu stąd to oburzenie,tylko przeraża mnie obłuda postarzałych matron.które w wieku 20 lat określały 10 lat starsze koleżanki jako próchna i sflaczałe g****a

Gość gość
dyskusja ze starymi babami na temat ich wieku jest tak samo bezcelowa jak porównywanie czy 40 jest lepsza od 20 :-D

Gość gość
dlamnie 50 latka taka 30 czy 40 to mloda fajna kobitka ,,iewiem co wam niepasi dzieciaki:-)

Gość gość
mordka Janusza to typowa słowiańska twarz z nieco zalanymi policzkami, ciemnymi lub niebieskimi oczami, przekrwionyni od picia, czasami dochodzi do tego wąs. na głowie obowiązkowo kaszkiecik. brak zęba. brzuch jak 9 miesiąc, czarny lub brązowy sweterek i skarpety do sandałów. tak będzie wyglądać większość facetów po 40.

Gość gość
92, bo rodzice mają cię dość i chcieliby wreszcie pobyć sami? bo nie będą cię utrzymywać do końca twojego życia? bo nawet matury nie masz i twoje życie polega na siedzeniu przed kompem?

Gość gość
E, ty Gnoju, a w pysk chcesz ?

Gość gość
o w morde to ten opis pasi domnie,jak zemnie zdjety:-D :-P

Gość dziewiędziesiąt dwa
Przecież ja mam tylko matkę, która sobie nie poradzi sama.

Gość gość
porozciagane zwie\racze to mają teraz 18 latki od anala, bo teraz wśród tych młodych wszelkie zboczenia są bardzo popularne, za czasów młodości 50 latek nie było takiego zdegenerowania więc taka 50 latka co nie uprawiala anala ma ciasniejsze zwieracze od 18 latki po analu

Gość gość
Anale i inne dziwactwa uprawiaja idiotki

Gość gość
Koniec tematu,koniec wyzwisk!

Gość gość
Sam/a w*********j!

Gość gość
moja mama ma prawie 50 lat, a wyrywali ja mlodzi faceci, a mnie zignorowali :O zyje w jakims innym swiecie