Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikatutu

Przeszczep włosów Szczecin gdzie?

Polecane posty

Gość Weronikatutu

Witam wszystkich, po treści tematu można wywnioskować, że mam problem z włosami na głowie, a konkretnie z ich utrzymaniem. Od jakiegoś roku włosy intensywnie zaczęły mi wypadać, czego skutkiem jest mocne ich przerzedzenie i prześwity. Wiele się teraz mówi o przeszczepach włosów że dają dobre rezultaty. Nie wiem, czy ta metoda będzie dobra dla mnie, w każdym bądź razie szukam specjalisty w Szczecinie, u którego mogłabym zasięgnąć porady i ewentualnie wykonać ten zabieg... Bardzo byłabym wdzięczna za opinie.

Gość gość
Witam. Jeśli szukasz dobrych specjalistów to Karboklinika. Mają sporą ofertę zabiegową jeśli chodzi o łysienie, nie tylko przeszczep włosów. Ja akurat wykonywałam karboksyterapię na skórę głowy i osocze bogatopłytkowe, co zahamowało wypadanie włosów. Więc na razie jest w porządku. Zgłoś się tam, na pewno Ci pomogą.

Gość gość
A czy ktoś miał może robiony przeszczep w klinice Zawodny ?. Słyszałam o tym miejscu sporo dobrego a muszę kogoś wybrać żeby wreszcie doprowadził moją głowę do porządku (łysienie androgenowe ):-(

Gość Irek

Zacznij od badań u trychologa, żeby poznać przyczynę wypadania włosów. Jeśli chodzi o przesczep włosów mogę ci polecić Meditravel.pl na ich stronie znajdziesz wiele informacji o zabiegu oraz zaleceniach przed i po, a to bardzo ważne.