Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polactwo to strasznie zaklamany narod

Polecane posty

Gość gość

Wchodza w związki kieujac sie prawie wylacznie korzysciami ekonomicznymi i udaja święte rodzinki. Większość par ktore znam męczą się ze soba ale uparcie twierdzą że sa z miłości. Tylko że miłość daje radość i szczęście hehe mysla ze tego nie widać

Gość gość
Byłeś/aś może poza granicami Państwa, bądź przebywałeś/aś min. 1 miesiąc w innym Państwie? Czy tylko tak sobie wysuwasz osądy, bo się naoglądałaś/eś wiadomości w telewizji i swoich sąsiadów? Myślisz, że problem, który poruszasz jest lokalny czy może wynika z naturalnych cech człowieka czyli lenistwa, strachu, głupoty? Kolejny komentarz, który zaśmieca forum.

Gość gość
gość dziś Dlaczego piszesz 'państwo' z wielkiej litery?

Gość klasykie
gość dziś W d***e byłeś, g****o widziałeś.

Gość gość
Nie mam zamiaru zamydlać nikomu oczu. Jesteś tylko jednym z wielu ignorantów jakich można tutaj spotkać. Nie jestem patriotą, ale takie uogólnianie, że Ci są źli, a tamci gorsi jest kompletną głupotą i ewidentnym dowodem na brak rozpoznania. Poza tym co Ciebie obchodzą w jakie związki wchodzą inni ludzie? Chęć zaistnienia w internecie? Wciąż jesteś anonimem tak samo jak ja i wielu innych. Kto tu jest zakłamany?

Gość gość
Gość 12:17 niestety to prawda. Teraz to juz nie wiadomo co to milosc. Tylko aby miec dużo dużo jeszcze wiecej...:( skoro tak to po co udawanie uczuć na sile.