Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka 28

Nie czuje nic podczas stosunku

Polecane posty

Gość elka 28

Cześć. Mam 28 lat. Od 10 lat współżyje. Mój problem polega na tym ze nie czuje penetracji podczas stosunku. Nic. Zupełnie. Czuje ze niby coś się tam ratusza ale zero przyjemności nigdy nie miałam w ten sposób orgazmu. Dochodzę jedynie ręką i to jak robie to sama. Pieszczenie oralne tez nie działa. W. Łóżku udaje nie powiem przecież mężowi sorry nic nie czuje, czasem tylko ukuje jak za głęboko wejdzie. Czy tak będzie juz do końca życia?

Gość gość
W. Łóżku udaje nie powiem przecież mężowi sorry nic nie czuje x I dlatego będzie tak do końca życia, bo zamiast udawać powinnaś razem z mężem poszukać rozwiązania tego problemu, ale przecież lepiej nic nie mówić i nic nie robić, ale sobie ponarzekać na zły los.

Gość gość
Masz to na co się godzisz

Gość acordeon
Na pewno nie jesteś odosobnionym przypadkiem,a przyczyn może być wiele może facet ma zbyt cienkiego,może ty jesteś tak wilgotna,że to zmniejsza doznania do minimum,ale że oralnie też nic nie czujesz to znaczy,że może to być poważniejszy problem

to bardzo zle nie powinno tak być i powinnaś z tym coś zrobić kub sobie wibrator większy kaliber niż mąż i pobaw się sama i zobacz co będzie jak będziesz mieć reakcje to będziesz wiedzieć o co chodzi jak nie to morze seksuolog albo pokaż mężowi jak to robisz i będziecie mieli wspólną zabawę