Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzę się

Polecane posty

Gość gość
masz odpowiedz na to gowniane pytanie lepsza 1 bez zobowiazan dluzej czy cos bo to swiadczy, ze facet az tak sie nie nudzi z ta 1 nie potrzebuje innych doznan co chwile chociaz obie opcje sa c*****e zadowolony?

Gość gość
Tak jak myślałem wielkie wymagania oczekiwania a nic do zaoferowania.

Gość gość
Autorka z góry więcej ze będzie nudna dla swojego faceta. Po prostu wie że jest nudna.

Gość gość
bo jakis anonim na forum dla kobiet tak mowi, no jasne. Idz sobie negowac i blyszczec inteligencja gdzie indziej, tez sobie moge napisac "ma malo do zaoferowania", ale nie jestem takim burakiem, nie napisze tak bo cie nie znam

Gość gość
Oczywiście, że lepszy mężczyzna po długoletnim związku z jedną kobietą niż ten do którego ustawiają się kolejki chanel :)

Gość gość
Żeby mieć porządnego mężczyznę, musisz być porządną kobietą, a jesteś zgorzkniała i wulgarna... porządni takich nie lubią. Czyli jednak nie o seks bez zobowiązań chodzi, bo można być w relacji bez zobowiązań, ale z jedną kobietą, tylko chodzi o zwykłe puszczanie się, a to dwie zupełnie różne rzeczy.

Gość gość
poza tym niewinni sie nie tlumacza ani nie usprawiedliwiaja, jak cos nie dotyczy to czemu od razu bol o to :P mozesz sobie zignorowac, ja zignoruje temat kobiety to d***** sie puszczaja bo mnie to nie dotyczy ;P

Gość gość
Można być porządnym człowiekiem tylko lubic sex. Chanel =hamem

Gość gość
Nadchodzi Panie Panowie moda na wierność :)

Gość gość
ojjj tam wulgarnosc czy porzadnosc, moj tata jest porzadnym facetem, a jest wulgarny, jest z moja mama cale zycie, to jest dopiero facet, a zgorzknialy i wulgarny nieco :P

Gość gość
Pytanie za 100 pkt. Czy wasze rozważania są teoretyczne czy kto to przeżył. Tzn. był w związku z takim i takim typem kobiety/mężczyzny i było źle lub dobrze. Czy Po prostu tak wam się wydaje?

Gość gość
bylam, nawet w 3 i nie musze zgrywac inteligentki wywyzszajacej sie ponad innych :p

Gość gość
Nadchodzi Panie Panowie moda na wierność x Chyba w snach, zdecydowana większość ludzi nie uznaje monogamii, bo jest ona nienaturalna. Ale są tacy co potrafią być wierni, a przynajmniej tak im się wydaje dopóki sami nie znajdą powodu do zdrady :P

Gość gość
Czyli na podstawie tych 3 związków uważasz że faceci którzy prowadzili wybujale życie seksualne przed związkiem z tobą sa źli?. Tak, dobrze rozumiem?

Gość gość
Tu autorka wątku. Nie używam wulgaryzmów. Nie jestem też nudną kobietą jak niektórzy tu piszą. Znam swoją wartość dlatego używanego mężczyzny nie chcę. Dopuszczam możliwość związania się z mężczyzną który był w trwałym związku.

Gość gość
raczej w zwiazku ze mna :P jeden mnie zdradzil 2krotnie o czym sie dowiedzialam po czasie. Napisze mi tu ktos zaraz, ze to moja wina i jestem tepa p***a, nie martw sie juz i tak nie umiem kochac.

Gość gość
poza tym czasem ciezko stwierdzic ile partnerow ktos mial przede mna, mozna przeciez sklamac, mozna sobie ocenic po wrazeniu jakie ktos sprawia,ale instynktow sie nie oszuka, szkoda, ze ludzie probuja sobie kogos owinac wokol palca zeby sobie podwyzszyc samoocene a potem traktowac jak zabawke.

Gość gość
A jak ktoś był w kilkudziesięciu trwałych (ok. Miesiaca) związkach to może być. Bo ja to strasznie kochliwy jestem i kobiety często to wykorzystują. Najpierw sa randki, wspaniały sex a pozniej coś się zmienia. Już nie są takie miłe i bez makijażu się pokazują i coś się psuje.

Gość gość
Dopuszczam możliwość związania się z mężczyzną który był w trwałym związku x Zastanowiłaś się nad sensem tego zdania? Gdyby związek tego ewentualnego faceta był trwały, to nie miałabyś szans na tego faceta, bo on nie byłby tobą zainteresowany. A tak biorąc to na logikę, to każdy związek który się nie udał, tak naprawdę związkiem nie był, bo związek jest wtedy kiedy dwoje ludzi razem tworzy swoją przyszłość, a nie kiedy mają tylko nadzieję że coś z tego będzie. Także czy ktoś był w związkach, czy w relacjach bez zobowiązań, to nie ma znaczenia, bo bardziej liczy się ile tych relacji ktoś miał, niż fakt jak tę relację nazywał.

Gość gość
co za marna prowokacjaznajdz mi takiego faceta który przed tobą nie bzykał innej lub innych to jak szukanie igły w stercie siana to samo z kobietami

Gość gość
Kochliwi mnie nie interesują

Gość gość
Dla mnie dziwnym byłaby dziewica/ prawik w wieku 23 lat. Z takimi to coś na pewno nie hallo

Gość gość
Pełno jest prawikow na kafe

Gość gość
A ja tam pykam na prawo i lewo i jest git. I nawet narzeczona mam.:)

Gość gość
A ja wam powiem, że warto szukać takiego mężczyzny czy kobiety. Jestem z mężem żywym przykładem, że można przeżyć cudownie życie z jednym partnerem. Nie liczy się ilość partnerów lecz jakość partnera.

Gość gość
Chcielibysmy poznac wersje meza :)

Gość gość
Jego wersja byłaby dla ciebie niezadawalajaca

Gość gość
Co to ma być powyżej to nie są kobiety moich marzeń

Gość gość
Czy cię to autorko brzydzi, czy nie, to i tak nie zmienia faktu że typowi **********ają większe powodzenie, dlaczego tak jest nie wiem, widocznie jest w nich coś co przyciąga kobiety i pozwala im zapomnieć o tym, że tacy do związków raczej się nie nadają.