Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talaa123

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Talaa123

Witam. Mam mały problem. Z chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczeń w 17 dniu cyklu czyli w dni płodne jak obliczylam. Doszło do tak zwanej wpadki. Po kilku dniach chyba 6 z nienacka zaczelam krwawic ale nie jestem pewna czy to okres. Jest słabszy i mija wlasnie 3 dzien a mi sie powoli konczy. Normalnie okres powinnam dostac tydzien pozniej plus u mnie krwawienia sa obfite i potrafia trwac ponad tydzien w dodatku moj organiz zawsze daje mi znac pod postacia brazowego sluzu kiedy mam dostac okres a teraz tego nie bylo. Czy mam sie obawiac ciazy czy poprostu udac sie do ginekologa. Od samego poczatku mam regularne miesiączki a teraz wyszło co wyszło. Prosze o pomoc

Gość gość
test zrób

Gość gość
Może być to plamienie implantacyjne ale nie musi.Wiesz na odleglosc nikt Ci nie powie czy to ciaza czy nie.Poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrob test.A jeśli mocno Cie to niepokoi to idz do gina tylko,ze nawet jeśli to ciaza to on na tym etapie na pewno nie będzie w stanie tego stwierdzić.Najlepszym wiec rozwiązaniem jest tak jak wcześniej napisałam zrobić test w dniu spodziewanego okresu.