Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam mysli samobojcze przez macierzynstwo:(

Polecane posty

Gość gość

Poprostu wysiadam. Corka ma pol roku. Od urodzenia daje w kosc niemilosiernie. Ciagle wokol slysze jakie inne dzieci sa grzeczne, ladnie jedza, ladnie zaypiaja, nie potrzebuja noszenia, nie marudza, zajmuja sie same soba. A moja jest zupelnym przeciwienstwem. Staje na rzesach zeby bylo jej dobrze ale ciagle cos jest nie tak:(:(

Gość gość
Półroczne dzieci nie zajmują się sobą! Z resztą nie ma takich dzieci, którymi nie trzeba się zajmować, one potrzebują uwagi w każdym wieku. skoro jest tak źle to może warto poszukać poradni dla matki i dziecka np. przy szkołach rodzenia lub poczytać o metodach uspokajania dziecka - ksiązki nie są drogie a czasem dostepne za darmo w necie. To chyba jedyna metoda żeby podjąć próbe poukładania sobie czasu z dzieckiem i nauczenia go funkcjonowania w dzień i spania w nocy.

Gość gość
tak ci się tylko zdaję, :) uwierz nie tylko ty tak masz:)

Gość gość
Ja mam synka. Ma teraz prawie 9 miesięcy. Wszystko mówią, że to wyjątkowo spokojne i grzeczne dziecko. A ja to widzę i tak, trzeba się pobawić, wszędzie za mną raczkuje, w nocy jeszcze się budzi i chce cycka. Wszyscy zachwalają jak pięknie je. Ale nikt nie widzi, że nasze karmienie i tak trwa prawie pół godziny. Zaczyna jeść powoli nierozrobione pokarmy i trwa to jeszcze dłużej. Mogłabym długo wymieniać. Moim zdaniem nie ma kogoś takiego jak mało wymagające dziecko:).

Gość gość
nie pociesze cie ,pozniej jest tylko gorzej moja ma 14 miesięcy i mam dokładnie to samo Miałam isc po roku do pracy ale firma się zwinęła więc powoli szukam nowej ,bo znalazłam żłobek od kwietnia Mąż chciałby zebym została dłuzej w domu ale ja czuję że zaraz oszaleję,nie mogę już znieść tego gęgania małej :/ Chodzenia z nią nawet do toalety Nudzi mnie to i puszczają mi nerwy Maz mnie nie rozumie bo wychodzi do pracy 0 6 stej wraca o 19-20 (ale on kocha swoją pracę,jest jej pasjonatem\ i smiem twierdzić że on tam odpoczywa Dlatego irytuje mnie i on i mała.Mam dość,chce wyjść z domu i siedzieć w pracy tyle samo co ten wygodniś

Gość gość
Ja tez ciagle slysze ze mam niegrzeczne dziecko a inne niby takie anioly. Ciekawe tylko ile w tym prawdy...

Gość gość
Tu autorka. Moj maz tez wychodzi o 6 wra ca o 20. Jak mial teraz wolne przez swieta to stwierdzil ze nie moze sie doczekac powrotu do pracy bo z mala mozna oszalec. Mieszkamy daleko od rodziny dlatego na codzien jestem calkiem sama. Bardzo chce isc do pracy ale gadanie bliskich ze taka male dziecko z opiekunka zostawic to strach, zlobek jeszcze gorzej, sprawia ze wyrzuty sumienia mi nie pozwalaja. Ogolnie jestem rozbita na milion kawalkow.

Gość gość
Żłobek, praca i dom. Zorganizuj się i tyle

Gość gość
Ja mojego maleństwa nigdy bym nie oddala do złobka. Umierałabym z niepokoju o nią.