Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina93

Czy tylko ja wariuje? staranie sie o malenstwo

Polecane posty

Można powiedzieć, że już od ponad miesiąca staramy się o maleństwo i to wystarczyło, żeby mi, jak to babcia mówi, na dekiel padło...non stop w ubikacji, patrze czy jest śluz, czy jest go dużo czy mało, jeden kalkulator wylicza mi w innym dniu cyklu owulacja tamten też w innym i szlag mnie trafia, nie wiem czy mnie faktycznie piersi bolą czy se wmawiam itp itd...eh kochani moje cykle zwykle trwają 31-34 dni, w tym miesiącu kochałam sie z moim cudownym partnerem w 5dc, 11dc, 13dc, 16dc, 17/18 dc i ciągle mam wrażenie, że to nie wystarczy, że za mało, że plemniki mogą zginać. Mało tego 13 dc, akurat w Wigilię dostałam jednorazowego plamienia, dosłownie tylko na papierze toaletowym, najpierw taka brązowawa plama kawy z mlekiem a później czysta żywa krew bez skrzepów i śluzu i potem nic a nic, na początku myślałam, że może to plamienie implantacyjne się cieszyłam, potem zaczęłam ryczeć bo jak jest coś nie tak, to maluszkowi się może coś stać a potem się w czoło walnęłam no bo niby plamienie implantacyjne w 13 dc?? jestem pewna, że niej est to plamienie okołoowulacyjne bo u mnie, nie zawsze, to występowało jakoś w połowie cyklu z dużą ilością śluzu i jak na złość teraz, kiedy się staram o to dzieciątko nagle nie ma tych plamień...aż mam ochotę w coś, wybaczcie, jebn**... Sam partner już mówi, że wariuje powoli...tez tak macie?

Gość gość
wyluzuj kobieto bo z takim cisnieniem na dziecko nigdy w ciaze nie zajdziesz, zdrowej parze zajscie w ciaze moze trwac nawet do roku i to nadal bedzie norma-wyobrazasz sobie takie wariactwa przez rok?