Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tego że miałam kilku

dlaczego niektórzy mężczyźni

Polecane posty

tak przeżywają przeszłosc partnerki która miała kilku mężczyzn przed nimi a od wielu lat jest wierna,lojalna,też zdrowa?przecież już nie ma w sobie tamtych k***sów ani śladów spermy więc po co rozkminiać i wracać do tego co było?

Gość gość
Mają to zazwyczaj tacy, którzy są z wymierającego gatunku hetero. Tak samo jak kobiety hetero, brzydzi ich myśl, że facet lizał muszlę kilku dziewczynom. Przecież nieraz mają więcej soków niż facet spermy.

Gość gość
bo w razie czego kto wypina tego wina

Gość gość
A tobie nie przeszkadza gdyby twój facet miał mnóstwo partnerek? Nie zastanawiałabyś się że może któraś z nich była lepsza od ciebie i podczas seksu on myśli o innej, a nie o tobie? Poza tym w głowach facetów jest pewny mit... o tym że kobiety to istoty niewinne, czyste, itd... bo takie brednie wmawia się już najmłodszym dzieciom, a później następuje zderzenie z rzeczywistością.

Gość gość
A moze to jest w genach zapisane.ja tak mam i nie wiem dlaczego nie chce takiej co miala juz faceta.mnie to brzydzi.to tak jak nie lubisz jesc jakiejs potrawy a ktos chce zebys ja zjadla i polubila.to tak jak facetowi podobaja sie grube a ktos chce zeby podobaly sie chude kobiety.nie lubisz koloru czarnego a ktos chce zebys ubierala sie na czarno. Dziwne porownania ale inne nie przychodza mi do glowy.

Gość gość
Samce z natury są terytorialne i kobieta to ich własność, więc nie chcą się nią dzielić z innymi samcami, dlatego też faceci po rozstaniu prawie zawsze mają pewny sentyment do swoich byłych partnerek, w pewnym sensie one wciąż uważane są za ich własność. Tak jest u samców :)

a ja bym nie chciała takiego który robi problem z mojej przeszłosci

Gość gość
Dlatego ja nigdy nie wnika w przeszłość kobiet, bo raz... nie chce wiedzieć, dwa... i tak zatają kilku partnerów :P

Gość gość
19:24 Nie musisz sie martwic o to ze ktos bedzie robil problem z Twojej przeszlosci bo przez przeszlosc taki ktos nie bedzie Cie chcial,wiec nie musisz nie chciec go bo on pierwszy niezechce Ciebie. :-D

Gość gość
a kto by sie jakiemus facetowi spowiadal ?

Gość gość
co z tego że miałam kilku dziś tak przeżywają przeszłosc partnerki która miała kilku mężczyzn przed nimi a od wielu lat jest wierna,lojalna,też zdrowa?przecież już nie ma w sobie tamtych k***sów ani śladów spermy więc po co rozkminiać i wracać do tego co było? xx Ja tam nie mam problemów. dziewica czy miała pół miasta wszystko jedno. ba szanowałbym jakby sie otwarcie przyznała ilu miała.

Gość gość
Skoro dziewczyny maja po kilkunastu albo wiecej facetow tzn ze wiele potrafia wiec same tez kupia dom,mieszkanie,samochod.jak slub to intercyza.i jest git.

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość gość
Cos mi sie zdaje ze autorka to puszczalska ktora zgrywa porzadna:p