Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćupsychologa

Powiedzcie mi, czy mam zmienić psychologa czy w ogóle nie chodzić

Polecane posty

Gość gośćupsychologa

Spotkania są co tydzień. Niby mają trwać całą godzinę, a zawsze kończy rozmowę 10 minut przed. W dodatku dzisiaj się wkurzyłam bo powiedziałam, że mało jem i ćwiczę bo chcę trochę schudnąć,a ona na to, że "nie będziesz miała cycków, zresztą i tak widzę, żenosisz push-upy" ja mówię na to,że nie a ona nadal ma swoje zdanie..Przez to mi się głupio zrobiło..Co o tym sądzicie?

Gość gość
zmień psychologa

Gość gość
Zmień. To nie psycholog to jakaś idiotka.

Gość gość
Bo wiecie ja jestem taką osobą, że zaraz się wszystkim przejmuje, co ją o bchodą moje cycki, byłam zaskoczona i nawet nie potrafiłam się odgryźć

Gość gość
Nie jesteś tam obowiązkowo, więc zrób jak czujesz. Jeśli czujesz ze chcesz rozmawiać z psychologiem, to zmień, jeśli nie to szkoda czasu.

Gość gość
Takie słowa w ustach psychologa są nie do przyjęcia. Smiem twierdzić, że daleko jej do psycholga. Podstawowa zasada jest nie oceniac, nie wpływać na nastroje,dac pacjentowi myslec swobodnie. Taka sytuacja nie powinna miec miejsca. Ta "psycholog" Cię obrazila. Chyba,że chicała być żartobliwa , a jej nie poszło.

Gość gość
A mnie sie wydaje,ze terapie z psychologiem to lipa.kiedys rozmawialem z psychologiem i nie powiedzial mi nic wiecej niz to co juz sam wiem.na koncu oznajmil ze jestem mądry.a bylem wtedy w dosc powaznym kryzysie,tyle problemow ze konczy sie logiczne myslenie.wydaje mi sie ze po naszym spotkaniu to ten psycholog potrzebowal pomocy od innego psychologa bardziej niz ja sam. :-D

Gość gość
Gdy ja byłem u psycholożki to mi powiedziała żebym znalazł sobie babę to mi się polepszy. Dla mnie psychologia to szarlataneria która zbija kapitał na ludzkim nieszczęściu i tyle.

Gość gość
Teksty mojej psycholog też były z dupy wzięta- sugerowała (czego nie powinna absolutnie robic), ze moje problemy sa z dupy wzięte,a to ze moja mama sie na mnie wyzywa to nic takiego bo ona ma poważniejsze problemy i to ja usprawiedliwia :( I ze moje niepowodzenia w zwiazku to fanaberia bo samemu tez mozna byc szczesliwym. Glupia baba

Gość gość
gość dziś DOKŁADNIE. Autorko, zmień psychologa.

Gość gość
Lo Matko to wy nie wife i.e.Ze an psychologie Ida najwieksze zyeby I Kudzin Tory chia swore wlasne problemy ogarnac ?

Gość gość
Trochę to nieprofesjonalne z jej strony. Ja na twoim miejscu bym zmieniła. Mogę Ci polecić moją panią psycholog www.psychologdlaciebie.com ze Szczecina, jest profesjonalna i kompetentna, bardzo mi pomogła

Gość gość
Niektórzy psycholodzy , to się nawet śmieją z tych, którzy mają problemy, wiadomo może komuś innemu powtarzają , a nie mogą, bo niby obowiązuje ich tajemnica.

Gość gość
Ilu ja psychologów odwiedziłam to sie w głowie nie mieści. Jedna terapia trwała rok, u innej psycholożki dowiedziałam sie ze jestem astrologicznym smokiem i stad moje problemy :o wreszcie trafiłam na psychologa ( faceta) który mi pomógł. Pełen profesjonalizm i umiejętne podejście do pacjenta. I co ważne : psycholog musi byc w stałej superwizji, zawsze sie pytajcie na pierwszej wizycie czy wasz psycholog/ terapeuta uczestniczy w superwizji

Gość gość
u innej psycholożki dowiedziałam sie ze jestem astrologicznym smokiem i stad moje problemy x Widziałaś jej dyplom? Chodzicie do jakichś skrzyżowań wróżek z masażystami i twierdzicie, ze do psychologów.

Gość gość
Byle palant wywiesza sobie tabliczkę, a genialni "pacjenci" nawet nie sprawdzą, czy nie trafili do tokarza :P

Gość gość
Niestety ale widziałam jej dyplom. Ukończyła psychologię w Katowicach ... A ta wizyta odbyła sie w centrum zdrowia psychicznego