Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sprzedajecie różne rzeczy glownie dla dzieci za 5 zl za grosze

Polecane posty

Gość gość

PPrzecież to jest wstyd,siara . To wyglada tak, np sprzedam skarpetki 2 zl . Hahahahaha nie mogę, z mezem sie smiejemy z tego.To ludzie chyba ktorzy nie mają ani klasy ani honoru nic.Jeszcze mam znajomą która zarabia 2 tysiace jej maz 4000 tys, zabawki ma dla dziecka najlepsze a sprzedaje spodnie po 10 zl w internecie uzywane. Maz zarabia tyle sam co oni razem ale nigdy bym sie tak nie znizyla do poziomu takiego aby zebrac po 5 zl,czy 10zl. W ogole, rozumie sprzedac cos za 100tys ale jakies ciuchy itd. Rzeczy. Za takie grosiczki.

Gość gość
100 tysięcy? 4 miliony??? jesteś jakas poj\ebana :O

Gość gość
h*uj ci do tego, niech sprzedaje

Gość gość
bo dziadują i kazdy grosz liczą

Gość gość
Ja tez sprzedaje używane rzeczy po dzieciach od 5 do nawet 30 zl za rzecz jak jest firmowa i niezniszczona , w tym miesiacu robiłam porzadki w szafie dzieci i wszystko co za małe wystawiłam na oeelliks i sprzedałam ciuchów za 420 zł , robie tak co 3-6 miesiecy, kase wrzucam do skarbonki , jak sie uzbiera pełna to wpłace całą kase na konto dzieci ( zbieram na ich przyszłość, studia itp ) . Nie wydaje mi się by było to żebranie , ale każdy mysli po swojemu i robi jak uważa. Pozdro. :)

Gość gość
Ano głównie dlatego, że ciężko coś sprzedać nawet za połowę ceny, bo konkurencja ogromna. Ale nie chodzi wcale o zarobek, choć ja za zarobione w ten sposób "grosiczki" kupuję synkowi coś nowego, więc nie jest to takie nic. Za darmo też oddaję niektóre rzeczy, chociaż niestety wtedy ludzie są często bardzo niesłowni, umawiają się po kilkanaście razy i nie przychodzą albo chcą, żeby im jeszcze zapłacić za przesyłkę.

Gość gość
Dziadówo nawet nie potrafisz napisac kwot poprawnie... 4000 tys? 4 miliony? 100tys?Ja p*****le...

Gość gość
Autorka za to ze szkoły wyszła z głową pustą jak bęben czarownika! Jak można nie umieć poprawnie napisać kwoty np. 4 tys ?! Wiedza z podstawówki! O f**k co za pustak!

Gość gość
nie rozumiem tego tematu :/

Gość gość
Po pierwsze 'rozumie' zamiast 'rozumiem' pisza patole. Po drugie lepiej jest sprzedac rzecz za 5 zl zamiast wyrzucac na smietnik - korzysta na tym srodowisko, biedni ludzie ktorzy chca oszczedzic na wyprawce i osoby, ktore sprzedaja tez uzbieraja. Masz bardzo niedojrzale pidejscie do pieniedzy. Skoro 10 zl dla ciebie to nic, to wstan i pidrzyjmjedna dyche, ktora masz w portfelu.