Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że ludzie na Kafe pojawiają się, zdobywają popularność i znikają ?

Polecane posty

Gość gość

jestem tu od dawna i to widze... nagle pojawia sie jakas osoba, szturmem zdobywa popularnosc i sławe kafeteryjną, siedzi na forum kilka dni, tygodni, rzadko miesięcy, zwykle 2-4 miesiące i...znika, równie szybko jak sie pojawiła :) Ciekawi mnie to czy te osoby to czyjeś wymyślone projekty, realni ludzie ? przykłady wredny małpiszon HIM Persefona Noxelia i masa innych jak dawniej Jennifer1987, Egoist31, takich ludzi bylo na forum setki, 5 minutowe gwiazdy

Gość gość
wszyscy poza ostatnim nickiem cały czas tu piszą:D

Gość gość
oni nie znikają tylko się przeobrażają w innego robala :classic_cool: a jesli znikają to z powodu np choroby psychiatrycznej, leczenia, pobytu w wariatkowie itp :D

Gość gość
Nie wsyscy,pravik, czy Leviatan nadal sa :P

Gość gość
przykłady wredny małpiszon - ona może i tak HIM - siedzi tu z przerwami ponad 5 lat, chyba od 2009 Persefona - to projekt Syna Fubu, za chwile wymyśli coś innego Noxelia - jest tu cały czas i też jest kilka lat, chyba od 2011

Gość gość
Piwosz 22lata dziś jeden koleś to stoi za tobą, Oszką, smakoszem, pijakiem, Neptykiem i resztą tych tworów towarzystwa wzajemnej adoracji.

Gość gość
- neptyk, pijak, smakosz i pare innych nicków to jedna i ta sama osoba, widac po stylu wypowiedzi :O - dzewięćdziesiąt dwa, 92 i chyba kotek19letni vel piotrek1212 to tez ta sama osoba, takie mam wrazenie, ten kretyn 92 siedzi na kafe od lat, kiedys pisal na forum uczuciowym pod innym nickiem, pamietam go bo tez jestem z Krakowa i wdawalam sie z tym debilem w dyskusje :O - Persefona, jagodzianka, annil, słowianin to projekty psychopaty Fubu vel syn fubu, on tu mial dziesiątki nickow, tez gnije na forum od lat i udaje cialge kogos innego - Noxelia to opozniona w rozwoju, stuknięta dziewczyna na ktorą się uwzięlu kilku dewiantów i koniotrzepów z tego forum, to jakas obsesja i choroba psychiczna, mnie w gowno obchodzi z kim ona sie grzmoci i kim jest jej matka

Gość gość
PRAWIK 24 NAJLEPSZY! I CIEPŁY MURZYN

Gość gość
tutaj zabłysną i tvn ich kupuje a debile tego nie wiedzieli, haha

Gość gość
kiedys byla tu Wolna_Narzeczona, Jestem fanka realu madryt i jeszcze trzecia dziewczyna ale nie pamietam nicku, ciekawe czy jeszcze tu pidza albo chociaz zaglądają

Gość gość
ty sam nie wiesz jakiej jesteś płci fubu

Gość gość
Fubu psycholu :D 🖐️

Gość gość
zapomniałes o owieczce gdzie jest moja renta albo ,kabel usb

Gość gość
a zawsze szczery zwany też szczerbatym, a kucharz zanakomity co to kaszy nie umiał gotować za to świetnie bałamucił tutejsze naiwniaczki

Gość gość
ciekawe jakie nicki wcześniej miała Oszkaa vel ŁassKotka

Gość gość
A NuteOla ?

Gość gość
jak sobie przypomnę jennifer i jak po niej jechali to pamiętam, ze wtedy myślałem, że to dno. No i okazało się jak bardzo się myliłem.To co jest na kafe teraz to dno i muł na wiele metrów :o a jeszcze z dawnych lubiłem: owieczkę bożą (ach te jej wypowiedzi, nie do podszycia się...), pśp, przerwa między zębami (albo palcami), Bazienka, kabel usb, itd. itp. Ech te wspaniałe czasy podszywów, prowokacji z polotem, stulejów z f23 itp. :classic_cool:

Gość gość
i kiedyś na kafe było zabawnie. Teraz albo katotaliban, albo debile pokroju przemka, 92, neptyka. A najczęściej to 2 w 1 :o ani to mądre, ani zabawne

Gość gość
katotaliban....cóż przekrzykiwanie się polityczne i topiki szkalujące/wychwalające jakąś partię były odkąd pamiętam, ale kretynów pokroju Piwosze, Neptyki, Oszki to nie, nie było