Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plec na usg zdj zalaczam

Polecane posty

Gość gość

Czesc możecie mi podpowiedzieć na jakiej stronie mozna wrzucić zdj żeby podesłać Wam linka? Moj lekarz stwierdził ze nie umie rozpoznać plci :\ pomożecie?

Gość gość
DzieecYnka na 100%

Gość gość
Ja miałam prawie identyczne zdjęcie i urodziłam córkę. Pamiętam dokładnie jak lekarka zakreśliła ten obszar i powiedziała, ze to wargi sromowe. Nie pomyliła się. Co to za lekarz, który z takiego zdjęcia nie potrafi płci rozpoznać?

Gość gość
Hmm on bardziej prognozowal na chłopaka ale powiedzial " na Plec za wcześnie i nie umiem jej rozpoznac z lodzi lekarz centrum matki polki

Gość gość
Kpisz czy o droge pytasz? Skoro dziecko tak sie ustawilo ze dr nie rozpoznal to my mamy zgadnac? Na co liczys???

Gość gość
19:46 No ale jak widzisz kafeteryjne ginekoloźki specjalistki od usg już płeć określiły. Co tam lekarz wie :P

Gość gość
Ja nawet nie wiem gdzie jest głowa :D

Gość gość
Przepraszam, ale ja widzę dwa f/i/u/t/k/i :D

Gość gość
hahahaha padłam

Gość gość
z tego co mi sie wydaje to na tym zdj nie widac głowy tylko 2 nogi z boku.. No nie wiem gdzie wy widzicie te wargi sromowe, chyba u siebie :P

Gość gość
hehe tu autorka :) no jestem ciekawa bo może któraś z Was miała podobne zdjęcie usg i "zna" się bo tak jak ja była bardzo ciekawa. Lekarz powiedział "no w końcu to ja nie wiem, powiem jak będę pewien na 100%" :DA ja jestem straszliwie ciekawa:D i tak nie ma głowy na zdj bo to zdjęcie nóżek samych i koleżanka powiedziała że może "doświadczone bardziej" matki mi pomogą więc pytam Was bo nie wytrzymam jeszcze miesiąca taka jestem ciekawa ;) z góry dzięki za podpowiedzi. PS. Ale ktoś ma poczucie humoru :P dwa fiutki masakra.

Gość gość
wygląda na dziewczynkę

Gość gość
dla mnie to też na dziewczynke widać wyraźnie wargi ja miałam podobnie z córką, taka bułeczka hihi -byłam wtedy w 14 tyg kiedy lekarz płeć jej określił jak byłam w 16 tyg ciąży kolejnej ciąży to lekarz zrobił zdj i powiedział że to syn, no ale było widać że to facet -sterczące przyrodzenie i nikt wątpliwości nie miał

Gość gość
Lekarz, specjalista robiący dziesiątki usg dziennie niejest pewnien, ale szpecjalistki z kafe wiedzą co to. ;-) Ech kAfateria.

Gość gość
ej dzidziuś leży "bokiem" więc dziwny byłby ten układ warg sromowych nie uważacie ? jedną nóżkę ma podniesioną druga lezy płasko , przypatrzcie się :)

Gość gość
Mi sie wydaje, ze jest to jeszcze zbyt wczesnie zeby okreslic. I dlatego tez lekarz tak powiedzial. Szczerze to widac tam tak samo chlopaka jak i dziewczynke. Cierpliwosci cala ciaza jeszcze przed toba.

Gość gość
Cierpliwości.