Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

może samobójstwo w sylwestra to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość gość

I tak znowu spędzę go samotnie... Jaki sens ma czekanie do następnego samotnego...

Gość gość
nie masz nikogo? jesteś sama jak palec?

Gość gość
samobójstwo na pewno nie jest niczym dobrym

Gość gość
Na pewno samobójstwo nie jest niczym dobrym... Też miałem niejednego samotnego sylwestra... i jednego spędziłem przez telefon z dziewczyną o której nie wiedziałem nawet jak wygląda - poznaną chwilę wcześniej na czacie. Ale po rozmowie było mi jeszcze smutniej, i też tak myślałem... To było 2 lata temu... W kwietniu poznałem moją ukochaną Żonę, życie się odmieniło, i jestem szczęśliwy. Póki człowiek żyje, zawsze może się coś zmienić na lepsze, jak w starej piosence, "coś być musi do ch...ry za zakrętem". Zamiast się zabijać, wyjdź do ludzi, na rynek, plac na imprezę. Może następny sylwester nie będzie samotny :-)

Gość gość
Co roku sporo ludzi ginie z powodu przepicia lub pożaru wywołanego fajerwerkami. Jedna śmierć więcej nie zrobi na nikomu wrażenia. Samobójstwo to najglubszy sposob na zakończenie żywota. Lepiej zacznij uprawiać niebezpieczne sporty lub niezdrowo się odżywiaj.

Gość gość
wwwyyyyppppiiiieeeerrrrrddddaaaalllllllaaaaaajjjjjjjj z tym tematem

Gość gość
Kafeteria zabija chęć do życia, ze względu na psychopatyczne i agresywne lub pseudohumorystyczne wpisy. Im więcej się tu przebywa, tym bardziej obrzydliwe życie nam się wydaje.

Gość gość
Dlaczego ty tak uzalasz się nad sobą czy zdajesz sobie sprawę z jakimi ludzie borykają się problemami a mimo wszystko chcą żyć I walczą o to życie.

Gość gość
Nie zabijaj się, w końcu poznasz jakichś ludzi. Trzeba tylko trochę własnego wkładu w to. Samobójstwo to przecież porażka..

Gość Strawberry Snow
Skąd jesteś? Ile masz lat? Co jest powodem takiego wycofania z życia? Masz taki charater czy jakieś wydarzenia sprawiły, że zamknąłeś się na świat?

Gość gość
Wiesz co ? Powiem szczerze, ze mam to samo, zawsze sylwestra spedzam sama w domu. Po jakims dluzszym czasie stwierdzilam, ze nienawidze tego dnia tak samo jak swojego zycia. Ogolnie uwazam, ze ten dzien jest bez sensu, ubolewam jedynie nad zanieczyszczeniem atmosfery i glupota ludzi, ktorzy wydaja majatek na petardy. Nie specjalnie rozumiem tez ten caly show i optymizm, ktore panuja w ten dzien...bo z czego sie tu niby cieszyc? Mi w sylwestra jest smutno, smutno nie tylko dlatego, ze spedzam go w domu a raczej dlatego, ze ten rok sie konczy i boje sie nastepnego...wiem, czuje, ze moze byc tylko gorszy. Rowniez tak jak Ty nie mam zamiaru wychodzic do ludzi...oni mnie tylko przytlaczaja swoja obecniscia...ogolnie rozumiem Cie w 100%. Jednak i tak z jednej strony ciesze sie, ze znow zostaje w domu przynajmniej to mnie utwierdza w przekonaniu, ze jestem inna od wszystkich, ktorzy spedzaja go praktycznie jednakowo.

Gość gość
Aha i nie zabijaj sie.

Gość gość
JA tez spedzam wszystkie swieta sama i kazdy sylwester samotnie nie mam kompletnie nikogo moze razem sie zabijemy?

Gość gość
gość dziś Wysprzątaj mi chałupę :D, to spędzę z Tobą sylwestra :D. Na samobója masz zawsze czas.

Gość gość
wlasnie,moze zamiast sie zabijac zrobmy sobie razem sylwestra tylko kto sie na to odważy? :P jakos bysmy sie musieli zmowic odpowiednio wczesniej i przygotowac :D

Gość gość
Właśnie umawiam się z kilkoma dziewczynami na pidżama - party :D, więc możesz dołączyć :).

Gość gość
a ja myslałam ze Ty masz już dziecko z Grażynką.usmiech.gif taką śliczną córeczkę.Z tego co mi wiadomo to Ty sie w 2012 r jesienią ustabilizowałeś.

Gość gość
gość dziś Wybacz, ale nie wiem do kogo i co piszesz. Dzieciów nie mam :D (przynajmniej o żadnym nie słyszałem :D ), a ostatnią Grażynkę, podrywałem grubo ponad 10 lat temu :P.

Gość emmmmailxxx
Swietna sprawa. maam noże, pendolino troche daleko, są worki na smieci zeby na leb naciagnac... wyobraznia podpowie jak... co za roznica kiedy? czy w wieku ... czy 90 lat. zaczyna sie zycie nawet fajnie, w brzuchu ten pomarańczowy krótki czas - słyszysz glosy znasz osoby widzisz cienie... potem masakra nie masz miejsca zaduszasz się, ciasno lepiej śmierć... snop swiatla zlapali za nogi wredne glosyy swiatlo oslepia powietrze ... "czyli urodziłem sie" a taraz - już mi wystarczy tych sylwestrów

Gość gość
Kiedy wszyscy balują, ja i tak jestem sama i płaczę i witam Nowy Rok na kolanach i ze łzami w oczach. Niech Cię to pocieszy.

Gość tptpptptptpt
Czy ten cały sylwester to aż taki specjalny dzień że tak przeżywacie? Zmienia się kalendarz i tyle. Ten co czuł się młody i miał chęci do działania dalej będzie je miał, a ten który czuje się ramolem i uważa że nic go już nie czeka dalej bedzie się tak czuł.

Gość gość
i jak tam autorze żyjesz?

Gość ANTYNATALISTA
Każdy dzień jest dobry by zakończyć bezsens egzystencji. Po co się męczyć życiem skoro i tak umrzemy?

Gość Szopenhałer
Nie ma tego złego co by na gorsze nie wyszło

Gość gość
Z******ty pomysł. Sam właśnie myślę nad taką atrakcją. Po chuj tu żyć? Żeby dalej łudzić się, że to ma jakiś sens? Po to żeby więcej mieć noży w plecach?

Gość gość
a na fb bedziesz transmitowac? :D daj znac to kupie popcorn