Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćostry

Gosckolezanka jesteś tu??

Polecane posty

Gość gośćostry
Wiesz co gnoju...jak jesteś cwaniak daj namiary na siebie...i choćbym miał Z********ac na drugi koniec polski to to zrobię...i wiesz co....przekonamy się czy jesteś twardziel....koleżanko ty masz ochotę czy prysznic cie zaspokoil

Gość onasobieczyta
Ostry schowaj agresje na porządne dymanie, a nie konfrontacje. Ty Wilk? :O

Gość gośćostry
A ty Abraham....arabski nick to i k***s?samochód i telefon też największy z możliwych masz?biedak....

Gość gość
żona sie rucha z sasiadem a frajer na forum sobie cyberki uprawia i karwa pisze ze jest ostry :D:D:D pantofel pi3rtolony i rogacz koleżanki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ile masz lat frajerzyku :classic_cool: .. Przyjedz do Częstochowy dostaniesz w morde tak ze sie zesrasz :classic_cool: i wrocisz z pizdą pod okiem :classic_cool:

Gość gośćostry
Jaki wilk?nie jestem tu stałym bywalcem...a co chce ci się takiego agresywnego rzniecia?

Gość gość
frajerze :classic_cool: pokazac ci podwórkowy burku na łańcuchu 😴 gdzie twoje miejsce? :D:D do budy karwa do budy :classic_cool: cwaniaczku :D:D:D takie p***y jak ty które nawet na forum dostają w d**e :D:D:D nie są "ostrzy" :D:D p**dencjo

Gość gośćostry
Gościu namiar dawaj c***o....sąsiad to ciebie dymac podobnie jak koledzy z klasy.pewnie....gnoju....

Gość gość
no i co zatkało twardzielu :D:D:D:D:D:D:D kiedy przyjedziesz dostac w ryj?. cipo

Gość gośćostry
Alo ona sobie czyta....potrzebujesz czegoś takiego?....ale daje wrzuty...cholera już mi się śmiać chce jak te buźki w brylach widzę.ile on ma lat koleżanki?jak myślicie?

Gość gość
morde cwelusiu :D:D:D:D koledzy z klasy to ci leb w kiblu frajerze spuszczali po tym jak im galy obrobileś adres mam ci zj3bie podac?:D:D:D podaj swoj ja przyjade :D:D przy okazji zone zr***** bo ty nie umiesz :D:D

Gość gośćkolezanka
Nie karm troli. Daj sobie spokoj. Nie da sie pisac:-)) Prysznic był rozgrzewka:-))

Gość gośćostry
Gośćkolezanka już zrezygnowałas przez tego cwela?namiar daj mlody

Gość gość
wystarczająco by ci tak wp******ić że sie zesrasz frajerze :classic_cool: nie dość że pajac to idiota pantofel i p***a:D:D:D cybrowa

Gość gośćostry
Lublin,ul.czwartek 16/4...nie mogę się doczekac

Gość gość
cwela widzisz w lustrze.. w domu chcesz sie bic moze sie ****** pedale? na miescie dostaniesz w morde i pojedziesz do domu po kolejny wpi3rdal od zony :D:D:D:D

Gość gość
czyj to adres? :D:D:D twojego faceta? :D:D:D:D frajerze :classic_cool: zj3bany jestes :classic_cool: wp*****l zamawiasz do domu jak pizze?:D:D:D:D

Gość gośćostry
Nie da się...ja mu za moją żonę nie odpuszczę....koleżanko nie ma co bo młody mie ***** i narwany....pójdę do żony bo jak on wpadnie z kumplami z zerówki to mi kupę w chałupie zrobi

Gość gośćostry
Masz adres....zapraszam....

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D do zony frajer :D:D liczysz tu na kolezanki a piszesz cybry z facetem podajacym sie za kobiete zj33bie :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DD: hahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahaha polewke z ciebie kazdy ma cipo kolezanki hahahahahahahahahahhahhahaahahahhahaha idz plakac

Gość gość
NA MIESCIE TY J33BANY CYMBALE w domu to sie jeszcze biedną żoną będziesz zasłaniał :D:D:D:D:D

Gość gość
czuje sie winny zniszczylem ci udany seks na forum :D:D:D:D:D hahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahhaha hahahahhahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahahaahhaa

Gość gośćostry
Hahhahahahhahah idioci:)....dawać jeszcze może zaraz dojdzie który....tylko klawiatury nie zalej.dobranoc...macie adres będę spał z nożem w ręce bo strach;)

Gość onasobieczyta
Ostry, głupio robisz karmiąc trola. ;) Lubie ostro, ale bzykanko, nie mordobicie. :P

Gość gośćostry
Wiesz olalbym gnoja jakby o mojej żonie nie wspominał....dlatego od początku pisałem że na prv.będzie tak.jak ma być...jak się znudzi czy zechce.się. Przerwać to papa i tyle...a tu młodzi mają wolne od szkoły to.się.dowartosxiowuja....

Gość gośćostry
Bardzo lubię mocno *********.lubię wylizać dokładnie zachłannie dać po tyłku klapsa i walić aż cała byś podskakiwała....lubię się dobrze spocic...moja akurat lubi tak jak jest po kielichu...woli delikatniej nie ostro i żadnych klapsow na trzezwo

Gość onasobieczyta
Trola boli, że ktos chce ci wypiac tyłek na forum Ostry. Ignoruj. ;)

Gość gośćostry
Wypnij,chętnie wylize obie dziury od tyłu... Złapie cycki i wymasuje....

Gość gośćkolezanka
Zgadzam sie. Zignorować;-))

Gość gość
o zonie wspolniał :D:D:D:D FRAJERZE SAM WSPOMNIALES O ZONIE :D:D:D:D:D:D:D :D:D:D: jestes p**do:D:D:D:D i waligr**** z forum zona cie pewnie zdradza bos c**a xD a kolezanka ma ciewej rozumu frajerze od ciebie :D:D:D:D:D:D tzipo

Gość gość
a zona leży i się nudzi :D:D:D:D bo frajer na forum meczy k****a i sie osmiesza "ostry" buahhaahahahahahahahahahaahahahhaahhaahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha wizil mi rowa oh tak.. mmmrrrrrrrrrrr hahahahahahahhahahahah