Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mądry i oczytany chłopak

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Poznałam ostatnio studenta medycyny na 5 roku. Różnica wiekowa między nami nutę jest tragiczna, ja mam 18, Piotr 24. Byłam u niego w domu w celach poznania się bliżej. Jest bardzo grzecznym mężczyzną, na pożegnanie i powitanie ucaluje moja dłoń, nic więcej nutę oczekuje. Widziałam u niego modlitewnik, z tego wnioskuje, że jest osoba wierząca, bo potwierdzeniem było jak cytował coś z pisma Świętego. Przeczytał wiele książek, jest dość mądry. Co do mnie to nie wiem czy będę się dobrze czuła przy nim, gdyż ja nutę byłam zawsze grzeczna, nie czytam książek, w ogóle czasem mi głupio, że ja nic nie wiem przy nim, że tak powiem moja samoocena spada przy nim. Moje pytanie czy warto w to brnąć . Chciałabym ale nie wiem czy to się uda , ogólnie to mi zaimponowal sobą. Co sądzicie o takich związkach ????

Gość gość
GośćM w kościele.

Gość gość
i na wsi

Gość gość
facetowi nie musisz imponować, wystarczy że zrozumiesz czego on chce i mu to dasz, sama przy tym nie ukrywając czego chcesz. U mnie w związku to działa

Gość gość
Na zabawie

No nie wiem. Kuzwa farta masz dziewczyno nie przejmuj sie niczym. Przy takim jeszcze sie i douczysz i moze zachce ci sie czytac ksiazki. Ja bym chciala takiego poznac, chetnie. Nie zastanawiaj sie bo taki man to teraz rzadkosc.

Gość gość
Powiem tak ja jestem disc buntownik mąki wierząca i tu mnie boli że to jednak religia może nas poroznic , przeszłam swoje disc niegrzeczna byłam dalej coś w sobie z tego czuje

Gość gość
Tak zdecydowanie dość nie czytelnie Więc ja nie jestem wierząca i raczej się to nie zmieni. Co do zachowania: byłam niegrzeczna i to bardzo , nie wiem czy potrafię być taka grzeczna, tzn. To dopiero początek, ale źle się czuje , chyba powinnam mu o tym powiedzieć jak to jest ze mną, choć nie się że się zrazi do mnie, a w innym przypadku będzie chciał mnie zmienić na lepsze lub ew zerwie kontakt

Gość gość
Może nie w ten sposób, ja chce być taka Staram się ale wątpię w siebie