Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdrowy facet jest zdolny do

Polecane posty

Gość gość

wstrzemięźliwości seksualnej jeżeli nie ma stałej partnerki? Chodzi mi o dłuższy okres czasu...ciągle słyszę, że zdrowy facet musi za przeproszeniem od czasu do czasu p*****ać (sorry) - przygodny seks, prostytutka, koleżanka, znajoma - bo inaczej się po prostu nie da.

Gość gość
da się, ja jestem tego przykladem:P

Gość gość
da się, tylko po co skoro jest tyle chętnych dam?

Gość gość
daj, daj, daj nie odmawiaj daj!!!!!!!!

Gość gość
Dla mnie przerwa nawet dwa-trzy dni to męka. Jeśli nie idzie inaczej robię sobie ręką i to z dwa najmniej razy na dzień. Czuję się wtedy odprężony. Gdzieś wyczytałem, że facet powinien opróżniać swój woreczek właśnie dwa razy dziennie by być zdrowym. Jeśli jest inaczej to nie jest korzystne, a potem choroby, nie staje i tak dalej. Nie mam zamiaru się spinać i chodzić ze sztywnym i nic z tym nie zrobić.

Gość gość
Facet to jednak zwierze zawsze musi ble

Gość gość
Facet to samiec i nie poprawisz ! Też czuję się samcem, a nie suką. Dlaczego sobie nie użyć, jak ma się na to wieczną ochotę.

Gość bella   86
Jestem kobietą, więc nie wiem, ale mój facet nie wytrzymałby 2- dwóch dni.

Gość gość
po 40 wam przejdzie ;)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) o masturbację nie pytam, powiedzmy że jest "dozwolona" :) Chodziło mi o to czy właśnie bez seksu facet da radę wytrzymać nie będąc z żadną kobietą w związku. Nie chodzi mi też o 3-miesięczną przerwę czy półroczną...rok i więcej na przykład :)

Gość gość
A dlaczego ma nie dac. To kosmici czy co. Sa tacy co daja, z roznych powodow,ale daja rade wytrzymac bez zwiazku i bez kobiety.

Gość gość
Zbyt długie przetrzymywania nasienia prowadzi do zapalenia, a pozniej taka, prostaty. To tak jakby się zapytać czy zdrowy facet wytrzyma bez jedzenia albo oddychania. Są rzeczy niezbędne w życiu bo tak zostaliśmy stworzeni.

Gość gość
Ha haaa, nie ma jak meskie podrygiwanie kogutem. To ciekawe dlaczego tylu mezczyzn jest samych. Zdrowi,mlodzi lub starsi,a zatrudniaja tylko pania raczkowska. I jakos sperma nie uderza im do glowy. Przeciwnie chyba, im czesciej facet uzywa zaginacza tym glupszy.

Gość gość
no ale napięcie seksualne może być rozładowane przed masturbację. O to nie pytam - czy facet może obejść się bez masturbacji.

Gość gość
Bycie samym a sex to dwie różne rzeczy. Poza tym onanizm jest jakimś rozwiązaniem. To o prostacie powiedział mi lekarz.

Gość gość
No pewnie ze się da, sam od 1,5 roku jestem sam i jakoś bez kobiety wytrzymuję, choć na początku było ciężko, ale po czasie zapomina się o seksie i nie myśli się o nim aż tak często.

Gość gość
Z seksem jest jak z nałogiem, w chwili odstawienia cholernie ciężko bez tego wytrzymać, ale z każdym ubiegającym dniem jest coraz lepiej, aż w końcu człowiek o tym zapomina.

Gość gość
gość dziś X Dokladnie. A jak ktos nie wie co traci to nie czuje tego tak bardzo. Ale generalnie zalezy od czlowieka. Jego libido, potrzeby, fantazje itd. Komus z mniejszym libido latwiej wytrzymac bez seksu niz komus kto ma libido wysokie.

Gość gość
Niekoniecznie łatwiej, tylko zamiast bzykania się z byle kim wolą masturbację, ja mam chyba dość wysokie libido, bo mógłbym seksić się po 2-3 razy dziennie, ale niestety chęci mi nie wystarczą... muszę coś czuć do kobiety z która idę do łóżka, bo seks z kimś do kogo nic nie czuję jest czysto mechaniczny, daje mniej frajdy niż masturbacja i bardziej męczy, bo wypadałoby się postarać aby kobieta też coś z tego miała.

Gość gość
Podobno żyjemy w katolickim kraju, a nie każdy katolik to hipokryta, nawet jeśli większość taka jest.

Gość gość
chyba Autorko obracasz się w towarzystwie prymitywów i dzi\ffkarzy. Mój facet pierwszy raz się ze mną kochał w wieku 28 lat i co, jakoś wytrzymał do tego wieku, na prostytutki nie chodził. Ja też długo czekałam z seksem. Żyjemy w związku na odległość i bez problemu wytrzymujemy nawet 2 miesiące bez seksu. Seks to nie jest pierwsza potrzeba jak usiłują nam wmawiać media ogłupiając ludzi. Ale jak ktoś jest prymitywną osobą, nieważne czy kobieta czy facet, to taka zbydlęcona osoba musi mieć seks i spotyka się z kimś obcym na sex, dla mnie to jest coś obrzydliwego, jak zwierzatka takie.