Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja była jest zazdrosna

Polecane posty

Gość gość

Zerwałem z dziewczyną bo mnie zdradziła powoli układam sobie życie , nawet już poznałem super dziewczynę z którą przypadkiem się spotkałem a ta mi wyskakuję wczoraj że jest zazdrosna o mnie. Szmata wredna mnie zdradziła po pijaku ja już układam sobie życie a tak z takim tekstem do mnie... nic jej nie odpisałem a dzisiaj rano piszę że chcę do mnie wrócić że jej na mnie zależy że ona nigdy już mnie nie zdradzi że mnie kocha idt ... no chyba jej odbiło :O

Gość gość
a co najlepsze że zerwałem z nią już jakiś czas temu

Gość gość
napisz jej że z ku/rwami sie nie zadajesz

Gość gość
Haha i smok zional mi ogniem w ryja

Gość gość
napisałem jej teraz żeby się zajęła swoim życiem to ona mi odpisała : "ja jestem twoim życiem przecież dobrze wiesz " a ja na to : "ja już mam kogoś przy kim czuję się dobrze a ty jesteś moją przeszłością i niech tak zostanie" a ona : " a myślałam że wrócimy do siebie i naprawimy to wszystko" ja zacząłem się śmiać bo nie wiem na co ona liczy ... a na koniec powiedziałem że nie mam czasu . to ona na to żebym ona mnie odbije i jakieś farmazony zaczęła pisać... i wyłączyłem facebooka jak rano coś będzie napisane to ją zablokuje mam dość !

Gość gość
a najlepsze jak jej napisałem jak tak fajnie było chlać wódę i dawać d**y 3 facetom to niech do nich s*******a i da mi święty spokój .. i wiecie co odpisała ? że to nie jej wina i że nie czuję się wcale winna ... podła szmata

Gość gość
To 3 czy 1? weź się zdecyduj jak chcesz tę prowokację ciągnąć :D

Gość gość
teraz będzie sama jęczeć jaki to świat jest niedobry :D jednak dziewczyny są głupie :D

Gość gość
ona chlała z nimi wódkę a potem się przespała z nimi z 3 naraz wiem bo jej koleżanka mi powiedziała

Gość gość
a była wszytsko zmyśliła że jakieś ognisko było że coś tam jej kazali chlać dziwne nie? jej koleżanki nie ma zamiast odmówić i pójść to zostaje sama z 3 facetami pijanymi i po chwili ona sama jest pijana .. no skończyłem to i dobrze teraz powoli układam sobie życie od początku

Gość gość
jeśli serio to zrobiła to już jest jakas patologia i to najgorsza jaka może być. a przepraszam jej mamusia wiedziała gdzie idzie jej córusia ?

Gość gość
nie bo jak się potem okazało ona okłamała ją . A mi nic nie powiedziała że gdziekolwiek idzie . Ja wtedy pamiętam byłem na wykładach

Gość gość
tak wiemy już chyba dwa tematy o niej zakładałeś i nadal nie zmieniłeś swego numeru chyba to lubisz jak cie była maltretuje :O 🖐️

Gość gość
I teraz jej zazdrosna o ciebie?! powinieneś z nią zerwać kontakt definitywnie :O

Gość gość
Jak sie gustuje w szalonych imprezowiczkach dajkach ;)

Gość gość
może i zakładałem ale teraz jej odbija palma totalna ... myśli że wrócę ona sama nie wie już co mówi

Gość gość
no to powiedz jej nara i sprawa załatwiona ze szmatami krótka piłka , jesli masz zamiar układać sobie życie z nową dziewczyną to najpierw zapomnij o tej szmacie

Gość gość
Hmmm... moja była też tak postąpiła po zdradzie tyle że zerwałem z nią od razu kontakt . Ponoć do tej pory nie ma chłopaka :D

Gość gość
ciekawe jak cię odbije :D po pijaku ? :D

Gość gość
daj se siana chłopie nie przejmuj się dnem ona już jest przegrana :)

Gość gość
I tak ją poznał :D Hehe znam taką, która poszła z dwoma, co prawda oddzielnie, do toalety w klubie. Wyrwala drugiego kolesia po godzince od pierwszego numerku czyli miała w p*****e jeszcze spermę faceta 1, bardzo k****a higienicznie. Co te dziewczyny maja w glowie....

Gość gość
ze co? jprdl :O