Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shiningstar

Z******ty a sam

Polecane posty

Gość Shiningstar

Z******ty a sam

Gość Shiningstar
Poznałam faceta. Przez net. Widzieliśmy się raz.Nie do końca rozumiem dlaczego jest sam.W sumie życie się różnie układa. Chce mnie przeleciec, zapraszał mnie już do siebie 2 razy. Wiem o co mu chodzi i szczerze mówiąc zamierzam z nim iść do łóżka,tylko na moich warunkach i niech sobie trochę poczeka Nie myślę o niczym więcej. Dlaczego? Facet jest naprawdę przystojny,mógłby być wyższy ale ciało spoko, szczupły i lekko umieśniony, gęste włosy, ładne rysy twarzy i bardzo dobrze wykształcony. Umysł ścisły na wysokim stanowisku, 3 języki obce. Lubiący imprezowac.33 lata. Dla mnie? Nie jestem głupia ale uważam, że za wysokie progi. Wystarczy mi, że zostaniemy znajomymi. Nie rozumiem jak taki koleś może być singlem. Ma wszelkie atuty, mógłby moim zdaniem przebierać w laskach. Dlatego te wasze teorie że tylko nieudacznicy są sami albo brzydale nie sprawdza się dobrze końca. Dodam, że to nie pierwszy singiel którego poznałam a jest z tych lepszych.

Gość gość
A ja nie rozumiem po co taki facet ma wiązać się z jedną kobietą,brać ślub i mieć dzieci czyli pchać się w najgorsze skoro może mieć każdą i gdy jedna mu się znudzi to bez problemu bedzie miał następną :-) Nie wiem czemu taka zdziwiona jesteś.

Gość shiningstar
bo ten facet nie ma 20-25 lat ale ponad 30 a w koncu ile mozna sie tylko bawic ? czlowiek potrzebuje tez stabilizacji, jakiegos dojrzalego uczucia wydaje mi sie, ze wiek ok 30 jest na to juz odpowiedni oczywiscie zycie sie roznie uklada i mozna wziac s;lub nawet po 40 i lepiej pozniej z odpowiednia osoba niz wczesniej z bylekim

Gość shiningstar
dzieci i slub to najgorsze? dla innych to spelnienie ludzie w wiekszosci marza zeby miec rodzine i bliskie osoby u boku

Gość gość
Facet w wieku 30 kilku lat to jeszcze młody człowiek aspirujący już pomału do wieku średniego.Cóż-niektórzy mogą chcieć bawić się całe życie bo istnieją ludzie z hedonistycznym podejściem do życia,inni mogą związać się poważnie dopiero po 50-tym roku życia aby nie zestarzeć się w samotności.Dla niektórych ślub i dzieci mogłyby być męką nie do zniesienia i największą karą jaka mogłaby ich spotkać i są tego świadomi tym bardziej jeżeli wiedzą że są atrakcyjni dla kobiet i mogą mieć większość z nich :-)

Gość gość
Wykorzystuje to co mu natura dała i to na co zapracował. Może kiedyś spotka kogoś, na kim się zatrzyma i zwiąże na stałe. Wszystko jest ok jeśli korzysta nie krzywdząc innych czyli spotykając na swojej drodze ludzi o podobnym podejściu życiowym (zabawa, sex, bycie na chwilę). PS Napisałaś "mógłby być wyższy " kobiety przestańcie zwracać na to taką uwagę, bo to nie jest od nas zależne a jest to w********e. I nie pisze to bo jestem niski (178) ale na to ludzie nie mają wpływu.

Gość shiningstar
uwazasz, wiec ze on woli byc singlem z wyboru?? wydaje sie byc nawet wrazliwy, ale ciezko mi ocenic za malo go znam tez ciekawa jestem jak mnie traktuje, na zasadzie po kolezensku, dosc czesto sie odzywa, czy bardziej przelece ja i nara watpie ze powaznie, bo by mi proponowal spotkania w knajpach zwlaszcza ze stac a nie u siebie w mieszkaniu, nawet sie mnie zapytal czy jestem niegrzeczna dziewczynka troche mi szkoda kurde, ze taki fajny facet i tylko zmierza do jednego teoretycznie moglby wcale nie tracic na mnie czasu tylko od razu wziac sie za kogos powaznie

Gość gość
Do 13:06 Po twoich wypowiedziach można stwierdzić że jesteś osobą naiwną i stereotypową. Zapraszanie kogoś do domu właśnie może świadczyć o tym że ktoś chce kogoś zaciągnąć do łóżka.Nie dość że do niego bliżej to taniej bo nie trzeba wydawać w restauracjach tylko można przyrządzić coś w domu. Zapamiętaj sobie że nie każdy człowiek myśli tak jak ty i nie żyje życiowymi schematami większości.

Gość shiningstar
haha no przepraszam, napisalam z tym wzrostem jako odniesienie do jego z******tosci dla wielu kobiet wzrost jest wazny i mocno zwiazany z atrakcyjnoscia faceta wiec dlatego to zaznaczylam generalnie niczego mu nie brakuje dla mnie facet nie musi byc jakis wysoki, chociaz fajnie jak jest

Gość shiningstar
nie jestem na pewno stereotypowa ani naiwna i w 1 swouim poscie napisalam, ze chce mnie przeleciec wlasnie w zwiazku z tym ,ze zaprasza do siebie tylko o jakich schematach ty piszesz ze nie kazdy nimi zyje otoz gdyby wlasnie mnie zapraszal do siebie w tym dodam raz ok 23 i nie chcial zaciagnac mnie do lozka to byklby brak schematu to co on najprawdopodoibniej robi to typowe zachowanie faceta ktory chce glownie jednego