Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalni ludzie są zakładnikami wariatów

Polecane posty

Gość gość

i tak ten świat funkcjonuje

Gość gość
jak w stadzie wilków, jak któryś zagryzie konkurencję, wyżera z mięsa najlepsze kawałki, wali wszystkie samice to od razu ma być wariat? instynkt zwierzęcia i tyle. fakt, że niszczenie włsnego stada jest dziwne, u zwierząt tego nie ma, przewodnik najwyżej co raz zagryzie jakiegoś samca co w siłę rośnie i spokojnie rządzi dalej.

Gość gość
wariat według mnie jest agresywny,z takimi sobie radzę,wariaci najczęściej szantażują emocjonalnie,mają fazy od agresji po wzbudzanie współczucia,gdyby wariaci byli tylko agresywni to najbardziej uległa osoba prędzej czy pózniej pojechałaby z nimi jak gównem,wariaci są jak gluty i sraczka

Gość gość
Jesteśmy atakowani idiotyzmem, idioci są wszędzie. Dzisiaj na rano wszedłem sobie poczytać wiadomości topowym portalu w tym kraju. Pierwszy nagłówek "Czy w sylwestra możliwa jest zabawa bez bielizny?" - takie coś jest dostępne publicznie dla wszystkich, dla dzieci, dla dorosłych. Kretynizm nie zna granic, jeśli to są wolne media to ja wolę powrót do komunizmu, media Państwowe, niech PiS tworzy swój kraj niech ten idiotyzm zginie z mediów plotkarskich i całego tego ścierwa jakimi karmią ludzi.