Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostał ktoś z Was karę za sprzedawanie na allegro?

Polecane posty

Gość gość

albo znacie kogoś kto dostał? wzięłam się jakiś czas temu za porządki i wysprzedaje wszystkie rzeczy których nie mam zamiaru używać, po mnie po dzieciach płyty książki ciuchy gazety perfumy co dostałam i nie chce itp. Jestem zadowolona, kasy trochę wpada a porządek w domu się robi. trochę się tego nazbierało bo dzieci dwoje ciuchów masa, książek też i tak myślę przyczepi się mnie ktoś czy nie? Nie kupuje nic specjalnie na handel. Nie mam zamiaru więc firmy zakładać z tej okazji. Czy znacie kogoś kto tak sprzedając dostał karę?

Gość gość
Sprzedajesz swoje własne i prywatne rzeczy więc za co niby masz dostać karę? :D

Gość gość
no niby prawda ale w naszym kraju jak zobaczą że zarobisz coś extra to zaraz ktoś się czepic może

Gość gość
jak rocznie zarobisz na tym ponad 6 tysi to musisz podatek płacić ale kwoty dokładneej nie znam

Gość gość
dzięki za odp. 6 tysi to nie nie ale na jakieś fajne rzeczy co zawsze mi było szkoda typu zegarek czy pierścionek albo kurs jakiś już zarobiłam swoją drogą polecam Wam porządki można zrobić i ekologicznie bo rzeczom się nowe życie daje:)))

chyba z kosmosu to 6 tysięcy. Po co pisać na temat o którym nie ma się pojęcia? Kwota wolna od podatku to 3091 zł.