Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Praca w PiS w internecie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

odnios艂a skutki, m艂odzi uwierzyli w brednie propagandzist贸w blisko 3000 os贸b plu艂o na lewo i prawo. Bycie lewakiem czy innej opcji to obciach i najgorsze co mo偶e si臋 przytrafi膰. M艂odziaki jak pelikany 艂yka艂y te bzdury a teraz p艂acimy wszyscy jeszcze troch臋 a za ten tekst bedzie wyrok w trybie przyspieszonym.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ile ci PO zaplacilo za te brednie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem wolnym cz艂owiekiem to ty masz taki ciasny 艂epek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pokloniles sie juz Angeli Merkel wolny czlowieku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze 3,5 roku; zleci jak z bicza :O ja ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰 miny Jaros艂awa jak og艂osz膮 te wyniki. Obstawiam w wariancie optymistycznym (dla niego) wynik PO z ostatnich wybor贸w lub wynik Zjednoczonej Lewicy (czyli ca艂kowity out). Pojad膮 jak Jagna na taczce gnoju :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo sie zesrasz z wrazenia i sie nie doczekasz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikomu sie nie k艂aniam wiem ze to jest poza twoim pojmowaniem 艣wiata bo tu musisz ukl臋kn膮膰 chocby przed ksi臋dzem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
PO ju偶 nie b臋dzie. Rozpadnie si臋. Resztki p贸jd膮 do wi臋zienia. Z nowoczesnego Ryszarda ju偶 ludzie si臋 艣miej膮. PiS spokojnie znowu wygra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 si臋 zlecieli biedaki, 1 z艂 za skopiowany post, 3-4 z艂 za tw贸rczo艣膰 w艂asn膮. Brak wam m贸zgu Krystyna Paw艂owicz wam uzupe艂ni morale :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tiaaa... Korytko sie skonczylo finito

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macie jak膮艣 wyszukiwark臋 tych trzech liter? Jak tylko si臋 pojawiaj膮 w odpowiedniej kolejno艣ci lecicie sprawdzi膰 czy przypadkiem co艣 sie nie dzieje "z艂ego"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z racji tego 偶e jestem wolnym cz艂owiekiem na internet zarabiam i zarabia艂em uczciwie, trudno to wam poj膮膰 bo ca艂e 偶ycie kombinujecie to znaczy, 偶e wszyscy kombinuj膮, nie prosz臋 ksi臋dza ja nie kradn臋 w przeciwenstwie do PiSlamist贸w i ko艣cio艂a to wam si臋 wydaje, 偶e uci臋艂o mi si臋 korytko, nie ucie艂o mi si臋 korytko ani rozum bo korytka nie mia艂em i nie zamierzam mie膰 a rozumu u偶ywam do zarabiania pieni臋dzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Krytyka nigdy mnie nie bola艂a a was wr臋cz przeciwnie wystarczy spojrze膰 co kombinujecie, trzeba by膰 upo艣ledzonym 偶eby glosowa膰 na ludzi pokroju Paw艂owicz czy Liroy-a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Koryto to jest ten wasz wytw贸r kt贸ry istnieje tylko w waszym wyobra偶eniu, wiem 偶e si臋 powtarzam ale do mato艂a trzeba wiele razy powtarza膰, zarabia艂em i zarabiam uczciwie, p艂ac臋 podatki w paliwie, od dochodu, za ka偶dy kupiony produkt. Wy oszu艣ci nie potraficie tego zrozumie膰 偶e tak mo偶na. A przedstawiciel rz膮dz膮cego ugrupowania nazywa mnie Najgorszym Sortem Polaka, Paw艂owicz nazywa flag臋 UE "szmat膮" 偶a艂o艣ni i warci siebie kombinatorzy i z艂odzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No oszu艣ci co 艂apy wyci膮gacie nie po swoje zatka艂o kakao? Tylko tch贸rz nie ma nic do powiedzenia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozmowa z wyznawc膮 PISu sprowadza si臋 do schematu: nigdy nie dyskutuj z debilem; sprowadzi ci臋 do swego poziomu, a potem pokona do艣wiadczeniem sprawdzone und potwierdzone. Lepiej machn膮膰 r臋k膮. Oni maj膮 tylko swoje "koryto"; to ich koronny, wyimaginowany argument, mimo, 偶e sami nie wiedz膮 co to mia艂oby znaczy膰 konkretnie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kwikkk....kwiiik............kwiiikk.......:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyznawca PiSu nie sprawdzi mnie do swojego poziomu bo nie jestem ubabrany w niczym, jestem czysty jak 艂za i to ich boli najbardziej, 偶e kto艣 kto mo偶e tak o sobie powiedzie膰 sprzeciwia si臋 promowaniu g艂upoty i wskazuje konkretnych pajac贸w PiSu nie da si臋 prze艂kn膮膰 tego 偶e kto艣 robi wstyd i wyci膮ga 艂apy po moje pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 kwikkk....kwiiik............kwiiikk.......smiech.gif X Tak si臋 witasz ze swoj膮 rodzin膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak pisowcy wy tak kwiczycie jak 艣winie kt贸rym ziemniaki (500+) si臋 rzuci艂o i bed膮 tera 偶ar艂y. Wsiuny z komunistycznymi pogl膮dami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kwik..kwik..kwikk ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejna porcja kartofli i fala ekstazy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawdo boli widz臋 po kwiczeniu :D Jestem bardzo szcz臋艣liwy 偶e mog臋 jeszcze tak napisa膰, niebawem tylko piso peany bedziecie pisa膰 zmi臋kczeni w szkole Tadzika Rydzyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pastuch Paw艂owicz wam podrzuci 1 z艂 bo sie powtarzacie :D

Udost臋pnij ten post