Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce jest straszna dysktyminacja

Polecane posty

Gość gość

Ludzi starych i bezdzietnych

Gość gość
Nie tylko tych ! Też tych co nie są katolikami. Jeszcze gdy kobiety nie golą nóg, pod pachami itd. Też są uważani ci ludzie za mniej wartościowych.

Gość gość
chodzi pewnie o dyskryminacje, ale takiej nie zauważyłem, jest po prostu obojętność...

Gość gość
jeśli chodzi o ludzi starszych to prawda jest straszna nagonka i dyskryminacja

Gość gość
Tez to zauważam i zwłaszcza dyskryminowani są inteligentni ludzie którzy odrzucają istnienie jakiegokolwiek bóstwa.Dobrze że nie tylko ja takie rzeczy zauważam ale przynajmniej już wiem co mam robić :-)

Gość gość
Z tego co zauważyłam najbardziej zauważalna jest dyskryminacja tęższych kobiet, starszych ludzi i niskich facetów, tak jak już tu ktoś pisał wcześniej

Gość gość
W firmie której pracowałem kilka miesięcy wiele funkcji koordynatorskich i kierowniczych zajmowali mężczyźni wzrostu 170-175 także niezbyt wysocy także śmiało można ten mit obalić :-) Na coś musicie zganiać żeby zamaskować prawdę.Kocham kafeterie bo przez rok obserwowania tego forum nauczyłem się wiele o naszym kraju. Obserwuj,analizuj,wnioskuj.

Gość gość
Bo wysocy maja niepisana opinie glupszych nie potrafiacych utrzymac penisa w spodniach