Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akochmanska1

mądry mężczyzna

Polecane posty

Witajcie, Jestem osobą która nie wie czego chce od życia. Mam 18lat, jestem szalona, miewam głupie pomysły, lubie sie wygłupiac. Bywało różnie: nie zawsze byłam grzeczna, buntowałam sie. Pochodze z rodziny chrzescijanskiej i ja jestem raczej niewierzaca w tej chwili, nie moge sie przyznac przed rodzina, gdyz wyrzuciliby mnie z domu lub starali sie mnie nastawic, lecz ja teg bardzo nie lubie, jak ktos mnie ustawia. Niedawno bylam na zabawie, poznalam chlopaka, ma 24lata, jest bardzo grzeczny. Na pożegnanie ucałował mnie w reke. Studiuje na 5roku, medycyne, co oznacza jego inteligencje i to, ze jest mądry. Mało powiedziane, jest bardzo oczytany, przeczytał wiele książek, wygrał konkurs, piszac wiersz. Jest mocno wierzący, byłam u niego, widzialam przy łóżku modlitewnik. Nie znamy się jeszcze tak dobrze, ale czuje se przy nim czasami dziwnie, widze tą roznice pomiedzy nami, on mądry, ja nie za bardzo- nie mam pasji takch pod niego. Ja uwielbiam tanczyc, ogolnie sport- nauka, ksiazki niezbyt mne ciekawia Nie wiem czy wto brnąć?! Czy warto, czy przyznac sie jak to u mnie jest (to chyba najleszy pomysl). Wiem żę nie traktuje mnie jako kolezanki, poniewaz prawi mi komplementy.. Co mi radzcie?

Gość gość
Dla niego to nie jest dobra partia. Z wariatkami nie można sobie układać życia, bo one nie dorosły do tego.

Gość gość
spróbuj - jest szansa, że przy takim facecie podciągniesz się nieco w górę