Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 tygodniowe niemowlę , sen

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny, jeśli możecie wypowiedzcie się ile spały wasze maluchy w wieku tygodni. mój synek śpi praktycznie bez przerwy . mało co otwiera oczy. zaczynam się martwić czy to normalne?

Gość gość
Mój synek ma 3 miesiące i od początku budzi się co około 2 godz w nocy, a w dzień po godzinie snu. Chciałabym mieć takie spokojne dziecko.

Gość gość
Nie, nie jest to normalne, za dużo śpi. Pewnie jest chory. Idź z tym do lekarza, pewnie cos mu dolega, ale sama nie domyślisz się co

Gość gość
Moja córeczka tez tak miala, okazało sie, ze to pneumokoki. Idź natychmiast do lekarza!!!

Gość gość
mój również spał non stop - budziłam tylko na karmienie. Takie maleństwa potrzebują dużo snu.

Gość gość
To zupełnie normalne, takie maleństwa przesypiają ok 20 h na dobę

Gość gość
Niektóre tak maja, a niektóre sa chore, spytaj lekarza, a nie osób z kafe!!! Nikt ci przez Internet dziecka nie zbada

Gość gość
moj tez tak miał dwie godziny spal jadl i znow spal :) , ale lepiej to sprawdz.. u mnie po szesciu tygodniacj mimelo :)

Gość gość
Mój mniej więcej 1-2 spal i tyle samo nie spał. Trwało to baaardzo długo, bo aż 11 miesięcy. Dzień i noc bez różnicy. Byłam totalnie wykonczona.

Gość gość
I u córki,i u syna było tak samo i absolutnie wszystko było w porządku. Może faktycznie skonsultuj to z lekarzem,ale według mnie nie jest to nienormalne,wręcz przeciwnie. TAk malutkie dzieci (te grzeczne egzemplarze :D ) właściwie tylko jedzą i śpią.

Gość gość
Ktoś napisał, że pneumokoki? O co chodzi? Mi się wydaje, że po prostu wynika to z temperamentu Twojego dziecka, ale dla pewności warto udać się do pediatry.

Gość gość
Mi czesto ktos mowi ze do 3 miesiecy to tylko spi i je. Ja zazdroszcze takim ludziom przy pierwszym dziecku do 4 miesiecy chodzilam jak zombie przy drugim troche lepiej...

Gość gość
Moj 3 latek nadal nie potrzebuje spac przez cala noc, tylko budzi sie na 2 godziny. Od poczatku budzil sie co 1,5 - 2 godziny w nocy. Przez 11 miesiecy. Wygladalam i czulam sie jak wrak czlowieka. Tym bardziej, ze po pol roku wrocilam do pracy. Tydzien temu urodzilam 2 dziecko, ktore budze na karmienie co 3 godziny. Tylko spi. Nawet do glowy mi nie przyszlo, ze moze byc chory. Jestem zachwycona, zrelaksowana, spokojna, szczesliwa. Oby to trwalo jak najdluzej.