Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdus17

Dziewczyny i żony więźniów

Polecane posty

Gość Beatiz
Czesc ja tez jestem

Gość gość
Też jestem żoną męża,ale jeszcze w areszcie śledczym. W maju minie rok.. czeka na wyrok. Mamy dwójkę dzieci.. pierwsza córka ma dwa latka,a druga urodziła się w październiku.. Mąż dostał propozycję wozenia ludzi do pracy do Niemiec jak się okazało do pracy nielegalnej,bo grupa czterech meszczyzn okradala tiry.. w końcu ich złapali i mojego męża też.. nikt mu nie wierzy że nie wiedział co jest w kartonach.. niestety.. Nie mieliśmy pieniędzy dlatego postanowił dorobić na lewo,a teraz wszystko idzie kosztem rodziny... Grozi mu 5/6 lat więzienia.. jesteśmy oboje zalamani i nie wiemy co robić... Niestety nic już nie da się zrobić.. dwuletnia córka teskni za ojcem.. sama chyba bym jeszcze przetrwała ale dzieci.. masakra.. zostałam sama z ratami mieszkaniem.. A teraz z tego wszystkiego zrobiły się długi... Człowiek uczy się na bledach tylko szkoda,że na takich :( też nie wiem już jak sobie radzić ...

Gość gość
a jak myślicie gwałcą tam waszych menów?

Gość gość
Ty...dowc**as masz kloakę zamiast mózgu

Gość gość
Weź rozwod albo chociaż podaj meza o alimenty, dostaniesz z FA i już będziesz mieć więcej kasy.

Gość gość
Kryminalista i wspanialy czlowiek hahah g****iciele i pedofile tez? Kobiety co sie z wami porobilo?!

Gość gość
Dziewczyny polecam forum http://www.zamuramizk.pun.pl/forums.php Mozecie tam sie wygadac, poradzić i pocieszyć bez wysmiewania i ponizania was tak jak widze to tutaj. Zastanawia mnie tylko po co ludzie którzy nie rozumieją, nie tolerują i nie mają nikogo bliskiego w zk wchodzą na takie fora.

Gość omeszka
witam Jestem przyjaciółką byłego i obecnego osadzonego. Jestem starsza od mojego przyjaciela,tzw osoba z pozycją w swoim środowisku.Traf chciał, że zakochaliśmy się w sobie. Chciałam pokazać mojemu partnerowi jakie jest i może być życie bez narkotyków,przemocy i łamania prawa, Przez niecałe 5 lat w większej części udawało mi się. Obecnie moje szczęście kończy odbywanie stosunkowo krótkiej kary pozbawienia wolności . Kara po części za stare grzechy. Boję się jego powrotu , boję się ,że zła strona mocy okaże się silniejsza niż ja, niż nasze uczucie.

Gość CdM
Hej. Poszukuję kogoś, kto pomoże mi zrozumieć kilka kwestii. Niby czytam, co się da, ale nie do końca rozumiem. Chciałabym pogadać z kobietą, której mąż, partner odbywa karę pozbawienia wolności. Mój mąż ma się stawić w areszcie i stamtąd zostanie przeniesiony do właściwego zakładu.

Gość gość
Podwójne standardy nie sa wyjątkiem u pan, ktorych faceci siedzieli w pace. Przeciez dla nich sa wspaniali, wiec ok, a to, kogos kiedys okradli, pobili, czy handlowali dragami wsród dzieciaków, to przeciez nic takiego:) łobuz kocha najbardziej:)

Gość Studentka Resocjalizacja

Dzień Dobry,
Jeżeli jesteś bądź byłaś partnerką/żoną osoby, która odbywa/odbywała karę pozbawienia wolności i masz chwilę, aby poświęcić swój czas to zachęcam do wypełnienia kwestionarusza.

Z góry dziękuję za pomoc! Jest mi to bardzo potrzebne do pracy magisterskiej. Więcej szczegółów znajduje się w linku

Pozdrawiam

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHx7gsJULL_l8waLUixQIqS3XsO5YROirZaFS_cf9iw5gVhg/viewform