Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, ostatnio na kilka dni został u mnie chłopak, fakt,ze skonczylam juz jakiś czas temu 18 zaowocował tym,ze mogłam spać ze swoim chlopakiem w jednym łóżku. Niestety albo stety matka dowiedziała się,ze uprawiamy seks. Zrobiła nam koszmarna awanturę,ze nam się nagle seksu zachciało, ze skończę jako pomiotło,ze jestem bezużyteczna. I ze jakim prawem uprawiam seks gdy ktos jest w domu. chłopakowi kazala isc do domu. A do mnie się nie odzywa poza momentami gdy robi mi jakies uwagii,które wskazują na to,ze jestem kur*a. To jest dla mnie bardzo przykre, ponieważ miałam z mama dobre realcje. Moglysmy o wszystkim porozmawiać. A teraz mnie otwarcie obraza, mnie i mojego dwuletniego chłopaka. Co mam robic,żeby jakoś to wyjaśnić albo naprawić, chce żeby nadal lubila mojego chłopaka, niestety mowienie jej ze to normalne, nie działa. Stracila do mnie szacunek, bo jak się można szmacić na pare miesięcy przed matura... Pomocy

Gość gość
matka ma racje jak mogłaś to robić wiedząc że rodzice są w domu jesteś jakaś zboczona czy co a wszystko to wina rodziców bo cię tak a nie inaczej wychowali i w dodatku pozwolili ci spać w jednym łóżku z chłopakiem ja rozumiem że chcesz z nim ten teges ale nie w domu z rodzicami w czworokąciku

Gość gość
Masz racje, popelnilam blad. Mój chłopak tez, mam takie wyrzuty sumienia,ze juz chyba nigdy nie będę uprawiać seksu... Chce tylko wiedzieć jak naprawić relacje z matka !

Gość gość
poczekaj kiedyś jej przejdzie po prostu teraz jest w szoku

Gość gość
Kiedys... Tylko kiedy ... Ona jest dla mnie bardzo wazna osoba i nie potrafię z nią nie rozmawiac. A nie tyle rozmawiać, co wysłuchiwać od niej takich komentarzy..

Gość gość
to powiedz jej że po maturze wychodzisz za mąż i tyle potem zawsze możesz jej wcisnąć że chłopak cię olał i wykorzystał albo że postanowiliście poczekać bo za młodzi jesteście może spojrzy inaczej na ciebie

Olej matkę i umawiaj się z chłopakiem na seks poza domem. Np. nocą na cmentarzu, albo u niego w domu, lub w samochodzie. Coś w tym stylu. A fochami matki się nie przejmuj.