Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŁassKotka

Wrzucajcie jakieś hity na sylwestra

Polecane posty

Gość gość
Mun jak przygaduje nastoletniej oszce w każdym zdaniu:D

Gość chodziarz 22 lata
haha :classic_cool::D:classic_cool:

Gość gość
moon już starzec po 40stce to 25letnia oszka to dla niego nastka

Gość gość
Witam wszystkich napalonych panów. Uwielbiam się KOCHAĆ i jestem gotowa spełnić wszystkie Twoje fantazje. Czekam na Ciebie w moim dyskretnym mieszkanku Jestem kobietą o bardzo ładnej twarzy, kuszącej figurce oraz niesamowitych piersiach - gotowych do pieszczot i ugniatania, Zapewniam ciszę i spokój - relaksującą spokojną muzykę , i odprężenie seksualne bo przecież to główny cel twojej wizyty. Każdego z gości witam w ekskluzywnej bieliźnie - wchodzisz i czujesz , że jest to miejsce dla ciebie. MAM też koleżanką do trókąta. Oferta; -swobodną i miłą atmosferę i luźną i odprężającą rozmowę -miłość francuska z finałem w ustach lub na ciało, głębokie gardło z połykiem. -seks w różnych pozycjach wyłącznie w zabezpieczeniu -obopólne pieszczoty -masaże: erotyczny, relaksacyjny, tajski, hiszpański, nuru, tantryczny -spełnienie wszystkich pragnień i fantazji seksualnych -nielimitowaną ilość zbliżeń -fetysz -wyuzdane słowa, głośny oddech i pojękiwanie. Wszystkich Panów, zapraszam na spotkanie. Gwarantuję pełną satysfakcję !!!