Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ANKIETA DLA FACETÓW

Polecane posty

Gość Tomekgość
nie no chyba zartujesz, a czułem się wyjątkowy :-D

Gość MerKurio
1.Wiek-30 2.Sam/Żonaty/W związku-Żonaty 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)-Gole jajka i penisa na zero i przycinam na brzuchu 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)-chodze, codziennie poza zima 5.Jak często się masturbujesz- co kilka dni, czasem codziennie 6.Jak dokładnie się masturbujesz-mocno do wytrysku 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-w domu, w piwnicy, w pracy, w plenerze 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- w plenerze m.in w parku, nad wodą, rzeka, w różnych toaletach, na wykładach, w windzie, w samochodzie i autobusie,w galerii handlowej i wiele więcej... 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-przez brata, koleżankę, sasiadke,kolegę, ciocie, kuzynkę i obcych ludzi kilka razy 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-na seksie rodziców,kolegę.Na masturbacji brata, kolegę, koleżankę i żonę. Nago wiele osób 11. Ile cm ma twój penis-15 cm 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-lekko w lewo skrzywiony 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-lewe jajko jest mniejsze 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-probowalem i często zlizuje po masturbacji 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- tak źony, koleżanki, kolegi, sąsiadki 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- kolega, koleżanka, sąsiadka 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-tak 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-pare razy nagrałem 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- wkładam korek analny lub wibrator, czasem np. Ogórek 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-nie liczę, wiele razy 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- tak kolega, żona, sasiadka, koleżanka 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-tak na wykładach, w pracy w toalecie i przy biurku 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-pare razy nie liczyl 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- tak nieraz 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)- fajna ankieta Chętnie odpowiem na więcej dokładnych pytań, zaprasza do pisania na meila: merkurio10@o2.pl

Gość gość
Jeba..ne zonate zboki a i tak wala konia ciagle. Oby was ziny zostawily :) niudaczniki zyciowe :) udalo sie!!

Gość gość
gość dziś Ten wyżej to już w ogóle jakiś jepany! Żonaty, ale wali konia w robocie, wspólnie z kolegą i jeszcze sobie ogóra w dupsko wpycha :D No ja piertolę :D

Gość gość
Gratulacje za odwagę dla merkurio

Gość Marcin69
1.Wiek-32 2.Sam/Żonaty/W związku- żonaty 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- gole całe jajka, penis i tyłek miedzy pośladkami na zero, resztę przycinam 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- chodzę niemal zawsze bez majtek 5.Jak często się masturbujesz-co kilka dni, czasem codziennie 6.Jak dokładnie się masturbujesz-siedzę lub leżę i ruszam penisem góra dół naciągając i obciągając skórkę, czasem do tego wkładam sobie wibrator w tyłek pieszcząc się analnie, 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-w domu, pracy 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-winda, park, galeria handlowa, piwnica, pod mostem, różne toalety, samochód, autobus i wiele innych... 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- tak kilka razu m.in przez brata, kolegę/koleżankę, sąsiadkę (w zasadzie specjalnie), kuzynkę, żonę... 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-brata, żonę 11. Ile cm ma twój penis-15 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-jest lekko przekrzywiony w lewo 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- lewe mniej zwisa 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-tak wiele razy, zlizywałem sobie z ręki lub z kobiety z wielu części jej ciała albo po spuście kobieta podawała mi zawartość wytrysku podczas pocałunku 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-tak wiele razy przy: koledze, żonie, koleżance, kuzynce, sąsiadce.... 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-tak, żona , kolega, koleżanka 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-tak 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-tak 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-tak wibrator, korek analny lub inne podłużne przedmioty, średnio co kilka dni 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-zależy od "chcicy", mój rekord to cały dzień od rano do nocu :) 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-tak wiele razy żona, koleżanka, parę razy kolega, koleżanka, kuzynka 22.Czy masturbowałeś się w pracy, szkole (jak często, gdzie)-w pracy w toalecie i przy biurku, w szkole w toalecie, w ławce, szatni, pod prysznicem i wiele wiecej... 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-tak , nie liczyłem 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-tak nieraz, jak najbardziej facet tak może musi być tylko mocno napalony 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)-ciekawa ankieta, czekam na inne podobne

Gość gość
1.Wiek- 34 2.Sam/Żonaty/W związku- w związku 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)-Tak , regularnie 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- Nie 5.Jak często się masturbujesz- Kilka razy w tygodniu 6.Jak dokładnie się masturbujesz- ręką 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- łóżko , łazienka 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-Nie 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-siostrę , ciotkę , listonoszkę 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)- siostry 11. Ile cm ma twój penis- 18cm 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-Tak 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- Tak 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-Tak 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-Partnerki 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-Partnerki 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-Tak 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-Tak 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-Nie 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-4 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-partnerka 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-Nie 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)-

Gość Zwykły kolo
1.Wiek- 27 2.Sam 3. tak, raz, dwa razy w tygodniu 4. nie czesto moze raz w miesiacu. 5.5-6 na tydzień 6. najpierw lewą jak juz wiem ze jest blisko to prawa i turbo 7. łazienka, sypialnia 8.łazienka w pracy, dworcu, galerii 9.nie 10.tak raz brata 11. Ile cm ma twój penis- 17 12. Raczej prosty 13.nie 14. tak, kilkanascie 15.tak, kilka razy, ex 16.tak, kilka razy, ex 17.nie 18. Nie 19.tak, prawie zawsze, palec, kulki, dildo 20.najwiecej pewnie z 10 21. Tak, wiele, ex ale to sie juz nie nazywa masturbacja 22. W pracy z 3 razy 23.nie 24.tak, moze ale zazwyczaj to poczatkowo boli i nie jest fajne 25. Jest ok, odważne pytania, nie podnieciłem się

Gość gość
1-49lat 2-żonaty 3-czasem golę,tak nie do końca 4-nie chodzę bez majtek, raz nie założyłem do klubu... 5-walę jakieś dwa razy w tygodniu 6-ręką 7-w domu 8-w autobusie 9-nikt mnie nie złapał 10-nie złapałem 11-13cm 12-prosty 13-są równe 14-nie próbowałem 15-nie waliłem przy kimś 16-nie 17-robiłem 18 - ze dwa razy żeby zalać czyjeś fotki i wysłać 19- nie wkładam 20- raz czasem dwa....rekord za dzieciaka 9 razy 21-nie 22-w pracy milion razy... 23-nie 24-nie 25-po prostu ankieta, nie jaram się

Gość taki jeden 41
1.Wiek- 41 2.Sam/Żonaty/W związku- sam 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- raz to zrobiłem jako nastolatek, ogólnie nie, tylko co parę miesięcy przycinam 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- byłem raz, niedawno, samochodem, w innym mieście u kuzynki 5.Jak często się masturbujesz- co parę dni 6.Jak dokładnie się masturbujesz- co znaczy dokładnie? robię to do wytrysku 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- w domu 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- nigdy 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- nigdy 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)- raz kiedyś młodszego brata, ale udawałem, że nie zauważyłem 11. Ile cm ma twój penis- 17 cm 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)- w sumie tak 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- nigdy nie sprawdzałem, ale wyglądają na jednakowe 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)- dwa razy i tylko odrobinę 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- mojej dziewczyny, jakieś 10 razy 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- ona, też coś tyle samo 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia- tak, dla dziewczyny 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz- parę razy, dla niej 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- nigdy 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się- chyba trzy 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- moja dziewczyna, ze trzy razy 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)- nigdy 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- nigdy 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- nigdy 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)- nic specjalnego, ujdzie, nie podnieciłem się