Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzeliłam focha, a mąż nie rozumie.

Polecane posty

Gość gość
Powiedz, że spodobał Ci się partner tej kuzynki i miałabyś ochotę wyskoczyć z nim na drinka. Mow o nim caly czas. wzbudź zazdrość.

Gość gość
Co ona ma takiego w sobie ?

Gość gość
Ja nawet nie miałabym szans u jej faceta gościu w maju będzie miał 27 lat, mega przystojny, mega idealny, ale nie oszukujmy się nie miałabym u niego szans, nawet nie znam jego języka.

Gość gość
dokładnie na następnej imprezie wyszukaj wzrokiem najprzystojniejszego faceta na sali i gap się ostentacyjnie, jak mąż coś powie to powiedz "sorry ale chyba nie ma na tej sali kobiety która by na niego nie spojrzała choć raz" Na tym bym nie poprzestała. Jakby była reklama z jakimś modelem z gołym torsem to bym mówiła, ten to ma muskuły :D

Gość AAS
AUTORKO, ale Ty masz udawać, że ktos wpadł ci w oko, a nie na serio do gościa fisiować :D

Gość gość
no i co z tego że nie masz szans. A czy twój mąż miałby szanse u twojej kuzynki ? Ona była zajęta a jakoś twojego męża nie krępowało gapić sie na nią

Gość gość
Myślę, że gdyby nie zrobiła wielkiej kariery i została to jak najbardziej miał by szanse, ale ona dziś jest jedną z najlepszych.

Gość gość
Nowa twarz, nowe ciało, faceci uwielbiają się tym delektować..

Gość gość
Ale my mamy z mężem roczne dziecko. To na nas powinien cały czas patrzeć.

Gość gość
Wielu facetów tak ma i koniec Musiałby być chyba niewidomy..

Gość gość
Ale mi naprzyklad jej uroda się nie podoba. Dziewczyna jest niska dlatego musi nosić wysokie szpilki, a jej facet jest wysoki, nogi ma zwyczajnie umięśnione a nie zgrabne, sukienka była krótka - połowa uda, a znów była z długim rękawem zresztą ma małe cycki. A już po bieganiu wyglądała tragicznie.

Gość gość
Po bieganiu zawsze wygląda się kiepsko A faceci uwielbiają niskie, drobne kobiety

Gość gość
Ale ona jest dużo dużo niższa od swojego faceta. A jej dieta to mnie zniewala z nóg - nie je mięsa , a jej facet jest mięsozercą, na śniadanie wszyscy jedli co było, a ona oczywiście co innego.

Gość gość
Chyba jej zazdrościsz..

Fsceci sa wzrokowcami i to normalne ze się. Patrzą na inne atrakcyjne kobiety.to nie znaczy ze cie zostawi czy zdradzi oni tak maja juz

Gość gość
165 cm wzrostu mA niska kobieta???

Gość gość
165 to idealny wzrost dla kobiety.

Gość gość
Autorko po prostu szlag cie trafia, ze dziewczyna jest młoda, zgrabna, ambitna, bez zobowiązań, a ty rozlazla matka polka bez ambicji.

Gość gość
Ma minimum 160 a max z 165. A jej facet min 180 wiec różnica jest kolosalna

Gość gość
Kto zaklada biala sukienke na slub oprocz panny mlodej? Niby zadbana, niby biega w deszczowy dzien o 8 rano po weselu, zeby ja podziwiano, ale obycia i taktu nie ma...

Gość gość
Mam wspaniałe dziecko, męża, rodzice czegoś czego ona nie ma. A starsza od niej jestem tylko o 5 lat. A co do sukienki no właśnie. Według mnie tragedia a jak jej powiedziałam to powiedziała do mnie, że tylko w Polsce taki obyczaje są

Gość gość
niskie maja problem z nogami - malo ktora ma naprawde zgrabne, a jak juz to i tak krotkie

Gość gość
Bylam na kilku weselach zagranica i nie widzialam, zeby laski mialy biale sukienki.....

Gość gość
trzeba sie dostosowac do kraju, w ktorym jest wesele :D

Gość gość
Widziałam ją tylko w wysokich szpilkach i butach sportowych. Szpilki wiadomo wydłużają nogi i napinją mięśnie a po bieganiu wydawało mi się, że jej dosyć przyległe spodnie jakby modelują nogę bo było widać dokładnie mięśnie.

Gość gość
nogi z widocznymi miesniami fuj

Gość gość
Dokładnie mało kobiece.

Gość asdsas
Ona ma 25 lat, od niedawna partnera i jest jeszcze przed ciążą, ale jej mama do dziś nie wróciła do swojej figury sprzed ciazy. xxx Weź się za siebie, zamiast toczyć jad.

Gość asdsas
Autorko po prostu szlag cie trafia, ze dziewczyna jest młoda, zgrabna, ambitna, bez zobowiązań, a ty rozlazla matka polka bez ambicji. xxx Bardzo i nawet przyczepiła się do tego, co ona je. Oj, nie widzę szczęścia w tym związku.