Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarna bluzka dla dziecka, gdzie kupię?

Polecane posty

Gość gość

Mamy, gdzie kupię gładką czarną bluzkę dla dziecka, z krótkim albo długim rękawem? Obeszłam dzisiaj całą galerię i nic. Same z aplikacjami, wzorkami. Ja szukam gładkiej, bez niczego. Rozmiar 86-92. polećcie jakiś sklep.

Gość gość
To może jakieś sklepy poza galerią?

Gość gość
nie wiem, w żadnej sieciówce nie ma. Może coś w sklepach internetowych polecicie?

Gość gość
Zwykłe gładkie podkoszulki Go Sport lub decathlon

Gość gość
w h&m na 100% Kupowalam przed swietami. Zapytaj u nich o basici jak sama nie mozesz znalezc

Gość gość
byłam dzisiaj, wszystko przebrane. były ale dla większych dzieci tylko, ale córka ma dopiero rok.

Gość gość
W Decathlonie rzeczywiście były jakiś czas temu koszulki gimnastyczne w różnych kolorach. Ja akurat brałam białe, ale na bank były różne. Ale najmniejsze będą pewnie na 2 lata, chociaż kto wie.

Gość Mama małej Kasi
Dlaczego chcesz małe dziecko ubierać na czaeno?

Gość gość
bo mi się tak podoba. Kupiłam jej tęczowe, pstrokate spodnie i żeby to zrównoważyć szukam czarnej bluzki. Czy ubieranie dziecka na czarno jest złe?

Gość gość
Ja też nie rozumiem dlaczego ludzie dziwią się widząc dziecko w czarnym ubraniu

Gość gość
Też nie kumam co kogo to obchodzi. Przecież nie pyta o stringi. H&M ma też sklep online

Gość wifigdańsk
trudno powiedziec gdzie mozesz dostac taką koszulke, zalezy gdzie meiszkasz czy w wiekszym miescie czy w mneijszym lub na wsi gdzie jest mały wybor,jesli masz jakis wybór, dostep do wielu sklepow to jesli nie znalazłas w H&M gdzie ktos ci radził to moze poszukaj w zwyklej pasmanterii powinni miec takie koszulki choc watpię czy akurat czarne dla rocznego dziecka,no ale skoro lubisz to twoj wybór,jelsi spodnie sa pstrokate,mozna bluzeczkę szukac w jednolitym kolorze ale np białym,lub innym,bo dla tak małego dziecka czarna bluzka kojarzy się bardziej ze smutkiem. albo na allegro poszukaj,lub ogólnie przez net,wpisz sobie i powinno wyskoczyć,moze takie jakby body do baletu,moze cos takiego by było.

Gość gość
Dsiecko roki juz nosi rozmiar 86-92 ? Bardzo duże Wracając do tematu w h&m maja zobacz online

Gość gość
Pewnie nie znajdziesz, bo dzieci się nie ubiera na czarno. Ogarnij się. Zrównoważyć to możesz białym.

Gość kokoszka123
w h&m. kupiłam czarną przed świetami. moja córka ma 3 lata i nosi 92.

Gość gość
Najlepiej na różowo ubrac. Bardzo fajnie pomyslalas,wlasnie ze dzieci ładnie wygladaja w czarnym,granacie. Te rozowe ciuchy to wygladaja jak z lumpeksu.

Gość gość
tu autorka, już znalazłam. Szukam na wyrost, dlatego 86 lub małe 92, wiecie przecież że rozmiar rozmiarowy nierówny. Co do ubierania dzieci na czarno, to moja sprawa. czarny z dodatkami wygląda super. Mam za to alergię na róż od stóp do głów! Pozdrawiam

Gość gość
Popieram autorko, moim zdaniem jeżeli przelanie się czerń jakimś intensywniejsxym kolorem, dziecko wygląda świetnie :) ja mam synów, więc mam łatwiej, bo dla chłopców jest dużo ciuchów w ciemnych kolorach ;) ale jak widzę dziewczynkę w rozu od stóp do głów, to bardzo straszne to, jak cukierek: P

Gość dynamical
Ja zawsze ubranka dla dzieci kupuję przez internet. a pewno znajdziesz to, czego potrzebujesz. Ostatnio odkryłam taki fajny sklep dla dzieci Gliwice to ich siedziba, ale oczywiście wysyłają wszędzie http://mala-mi.com.pl/pl/promocje zobaczcie same, jak fajne promocje można tam znaleźć ;)