Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i jego bylla wielka milosc.

Polecane posty

Gość gość

Czasem odnosze wrazenie ze jestem zapchaj dziura po jego bylej. Trzyma ich bardzo czule wiadomosci na fb od 6 lat. (Od 6 nie sa razem) kiedy je czytalam....zalamka nie spodziewalam sie ze jest zdolny do takiej czulosci i takich okazywania emocji-dla mnie nigdy taki nie byla na moje czulosci odpowiada "moglbym powiedziec to samo" albo obsmiewa, kiedy juz bylismy razem nadal mial zdjecia od bylej. Mnostwo jej zdjec. Nie jedno czy dwa na pamiatke. Cale foldery rowniez nagich. Fotografie jej ust, nosa, oczu. Bronil sie przed skasowaniem ich stwierdzeniem " ze to jego przeszlosc" bo bojach znikly (sadze ze je przegral) nigdy nie widzialam u niego blysku w oku, takich gestow zeby byljakos szalenczo zakochany tak jak w tamtej. A kiedy zapytalam go wprost czy ja kochal bardziej to po chwili milczenia powiedzial " inaczej. Ciebie kocham dojrzale" dyplomatycznie....przrsadzam?czy jestem zapchajdziura?

Gość gość
Ile razy bedziesz zakladala ten sam temat.Nikt Ci nic innego nie napisze niz w tam.Tak jestes zapchaj dziura facet ma Cie w d***e a jest z Toba tylko po to zeby miec co jakis czas seks i zeby z nudow nie zdechnac.Nie kocha Cie dotrze to wkoncu do Ciebie?czy bedziesz za dwa dni znowu o tym samym pisala liczac na to ze ktos Ci napisze ze on Cie kocha a jego zachowanie jest normalne.Zostaw go w cholere i zajmij sie soba.

Gość merida54
on kłamie,nadal kocha tamtą,ja ostatnio wyrzuciłam pamiątkę z wyznaniami miłosnymi mojego byłego męża bo już go nie kocham,natomiast jesli ktos kolekcjonuje całą serię zdjęć kogoś innego to o czymś świadczy

Gość gość
Wspolczuje Ci :( ja nie jestem z moim bylym juz 7 lat; do teraz raz na jakis czas wysyla mi milosne wiadomosci na fb, proszac o spotkanie. Mial dziewczyne 5 lat, niedawno zostawil ja dla innej. Mam nadzieje,ze teraz ulozy sobie zycie, tak jak ja :) Byc moze, choc to przykre, nie jestes dla niego na tyle odpowiednia,zeby zapomnial o swojej ex. Zycze Ci wytrwalosci, choc bardziej rozsadku.

Gość gość
Ja trzymam zdjęcia byłej bo ja kocham i filmiki z nia jak je wlaczam i słyszę jej głos wracam w wyobraźni do tamtych chwil i lecą mi łzy.

Gość gość
Jesteś zapchajdziurą, nikt nie utrzymuje relacji z eks jeśli nie kocha, bo nie czuje takiej potrzeby, można się kumplować czy nawet przyjaźnić, ale słanie sobie czułych wiadomości ewidentnie świadczy o tym, że wciąż coś do niej czuje i wystarczy że eks kiwnie palcem, a on do niej poleci.

Gość gość
facet jak kocha tą z którą jest to nie utrzymuje kontaktu z byłą.