Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem samotna

Polecane posty

Gość gość

samotna brunetka czuje sie samotnie.czy ktos pokocha moje male piersi(B)przy 174cm.tesknota za seksem i pieszczotami staje sie coraz silniejsza.jak dotychczas to tylko moj plastikowy przyjaciel mi pozostaje.czy to przez moje male cycki mam problem w znalezieniu faceta?

Gość gość
Jesteś samotna, bo bierzesz się nie za ten target który powinnaś i piersi nie mają tu żadnego znaczenia, albo co gorsza nie robisz nic aby kogoś poznać.

Jeśli sądzisz że poznanie kogoś zależy od rozmiaru piersi to widać niewiele wiesz o związkach.

Gość gość1m
Z tymi piersiami to bzdura. Wielu mężczyzn nie przykłada uwagi do ich wymiarów. Ja osobiście też nigdy nie zwracałem na to uwagi a wprost przeciwnie lubiłem pieścić małe piersi.

Gość gość
jestem aktywna.biegam i uprawiam aerobik.mam ciagly kontakt z ludzmi.a mimo wszystko klapa.

Gość gość
ja nie mam kompleksow co do moich malych piersi,ale juz najwyzszy czas kogos znalesc na dluzej.czas uplywa nieublagalnie(37).

Gość gość
Ja mógłbym cię wylizać gdyby naszła mnie ochota, zawsze to lepsze niż wibrator, ale musiałabyś mnie ładnie poprosić :P

Gość gość
swoja pachnaca i wydepilowana muszelke wolalabym oddac komus kogo poznam w rzeczywistosci a nie przez forum.ale dziekuje za checi)))

Gość gość
moze to nie przez piersi jestem samotna a przez to jak odbieram facetow.w drodze powrotnej z pracy czasem wydaje mi sie,ze wszystkie oczy zwrocone sa na mnie i widze jak sie slinia na widok krotkiej spodniczki i odkrytych kolan.

Gość gość
no i jutrzejszy dzien znow jako singielka na imprezie sylwestrowej.cycki,dupa,charakter co jest nie tak ze mna.ciekawe co czuja kobiety z duzymi piersiami E czy F.macie lepsze parcie na facetow?

Gość gość
Moze przejdziemy na priv

Gość gość
Żadne prowo, szczupły facet średniego wzrostu z plastikowym penisem czeka na chętnego wrażeń faceta :-D

Gość gość
jestescie beznadziejni.i o tym probuje tu porozmawiac.albo facet albo provo.faceci to chuje.zabieram stad moje malutkie piersiatka.nic tu po mnie.

Gość gość
idź i nie grzesz więcej! :-D

Gość gość
swoja pachnaca i wydepilowana muszelke wolalabym oddac komus kogo poznam w rzeczywistosci a nie przez forum.ale dziekuje za checi))) x Inaczej nie wyobrażam sobie lizania Twojej muszelki niż w rzeczywistości, więc dostałabyś to czego pragniesz... od czegoś znajomość wypada zacząć, a randka w restauracji, czy spotkanie na kawę, to takie banalne ;)

Gość gość
mozesz pomarzyc swiastak o mojej muszelce.

Gość gość
czy ktos wie czemu nie moge znalezc nikogo

Gość gość
bo nie chcesz otwórz się bardziej podaj@

Gość Janekodsanek
Zawsze będziesz samotna :-) brak Ci wiary w siebie i przy Twojej wrażliwości nie znajdziesz idealnego partnera ;-) jeśli będzie seks to będzie brakowało bliskości, a jeśli będzie bliskość to z seksem może być różnie :-) I nie rozmiar piersi tu jest problemem :classic_cool:

jak jesteś z Katowic to poznam cie z moim bratem jest sam I TEN SAM WEK ;-) a.d.a.m małpa interia tam napisz