Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nie tak z moim mężem?

Polecane posty

Gość gość

Jest dla mnie miły tylko gdy ekstra wyglądam. Kiedy jestem wymęczona po nocnym noszeniu dziecka, albo chora i wyglądam źle, to jest dla mnie chamski i traktuje z pogardą. Tak samo w stosunku do nastoletniej córki. Kiedy siedzi w piżamie, czy chodzi po domu w dresie to jej ubliża i traktuje jak psa. A kiedy odstrzeli się na urodziny do koleżanki ( jest przepiękną dziewczyną), to sam biega koło niej jak sługa, otwiera przed nią drzwi itd. Kiedyś przyszedł do nas kolega ze swoją bardzo ładną dziewczyną. Mój mąż cały wieczór koło niej skakał, częstował, proponował wina, reszta gości nie istniała.

Gość gość
Po prostu jest głupi chyba. Liczy sie dla niego tylko wygląd, nie widzi nic poza tym

Gość gość
Posrany płytki samiec, pewnie własną córkę chciałby bzykać

Gość gość
A sam jak sie ubiera ? Śpi w garniturze ?

Gość gość
No właśnie sam ubiera się byle jak. Często po domu w samych gaciach. Myje się raz na tydzień. Goli jak już musi. Do fryzjera nie chodzi, sama muszę go dopiero dopaść z maszynką. Nie dba o siebie ni za grosz. Co jakiś czas zaczyna się odchudzać ( waży prawie setkę), przestaje po tygodniu i idzie na kebaby. Niby zacząłby pakować, ale najpierw kupuje potrzebne odżywki, suplementy, których nie używa, bo nie wie jak stosować.

Gość asdsas
Nie byłby moim mężem, litości czy Ty zdajesz sobie sprawę, że mieszkasz z psycholem? Jak to czytam, to mnie mdli..