Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MUSZE MUSZE SCHUDNĄĆ !!!! KONIEC ZŁUDZEŃ

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Cwiczycie, ale nie chudniecie, bo nie rozumiecie prostej zasady. Jedna forumowiczka pisala o tetnie. Tu jest klucz do schudniecia obok zbilansowanej diety. 90% kobiet na silowni traci tylko czas. Chodzi miedzy maszynami, tetno wolne, tu troche przejdzie na biezni, tu troche na rowerku, porozmawia z kolezanka, podniesie ciezarek i tyle. Chcecie rady? Stancie po treningu przed lustrem i spójrzcie jak wygladacie. A potem rozejrzyjcie sie po sali jak potrafia wygladac kobiety robiace naprawde mocny trening. Jesli wy wygladacie na buzi tak jak weszlyscie lub wasze ciuchu nie sa choc troche przepocone tzn ze straciliscie tylko czas. xxx nie wiem co ty robisz na silowni ale ja robie przysiady z obciazeniem ok 40 kg +inne cwiczenia silowe wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego wora poza tym ja chudne:)

Gość gość ja z 13 39
hej Gosc 13:39 No wlasnie taka diete mam zamiar zastoswoac. 3 posilki dziennie i dwie przekaski poza tym nic innego. Koniec z dojadaniem banana po dziecku albo pomaranczy. No i koniec ze slodyczami, ktore w moim przypadku sa glownym powodem mojej otylosci. Gratuluje tych - 2-kg w jakim czasie Ci sie to udalo? " x A powiedz mi dlaczego ma być KONIEC ze słodyczami? Zakazany owoc smakuje najlepiej. Ja tez kocham słodycze ale na codzien ich nie jem , tak jak pisałam wcześniej na weekend pieke domowe ciasto ( sernik, szarlotka, drozdzowki z serem itd) - bo zycie to nie spacer przez gwoździe. Często korzystam z przepisów Malgosi z bloga qchenne-inspiracje, dzięki nim tez pare kg mi poleciało. Nie robcie niczego wbrew sobie bo w ten sposób zawsze przegracie. A pomysl jednej z wyżej piszącej dziewczyny jedzącej tuńczyka z salata i ryzej :( to najprostszy sposób na efekt jo-jo. Potrzebna jest urozmaicona dieta a nie caly czas jedno i to samo.

Gość gość ja z 13 39
aha! zrzucenie 20kg zajelo mi nieco ponad rok.

Gość gość
I właśnie wtedy biznes się kręci jak jest efekt jo-jo. Po co namawiać armię grubasów do trwałego, mądrego i rozsądnego schudnięcia? Wtedy będą mniej podatni na wszelkie chwyty marketingowe, nie kupią produktu light, nie kupią kalendarza z dietą wiosenną, super-hiper książki z ćwiczeniami, płyty Chodakowskiej. Potem zażerają dietę i tyją (znowu wydając pieniądze), po kilku takich akcjach przyda się pomoc kosmetyczki czy nawet chirurga. kolejna kasa wydana

Gość gość gosc z 13 39
2016.01.01 , nie masz racji! Jeśli odchudzasz się z glowa to nie ma takiej opcji żeby był efekt jo-jo. Po prostu trzeba sobie w glowie wszytsko poprzestawiać :) Np. chipsy które sa bardzo niezdrowe i nie daja naszemu organizmowi kompletnie NIC zero wartości odżywczych . A kalorii tyle co obiad z 2 dan.

Gość gość
Super , fascynują mnie kobiety , które rzeczywiście mówią wadze dość ! Dzięki diecie i np bieganiu nabierzesz sił do życia i mówię Ci to serio poważnie. Ja jak się odchudzałam pomagałam sobie suplementem therm line fast . Nie masz się czego bać ponieważ tabletki są na naturalnych składnikach np zielona herbata która oczyszcza organizm z toksyn. Warto też wybrać się do dietetyka po solidną zbilansowaną dietę.

Gość gość
Autorko, absolutnie nie jedz zadnych suplementow diety o jakich Ci pisze spameraka z 18.50 bo rozwalisz sobie watrobe a kg i tak wroca. Pozdrawiam :)

Gość gość
Co pomaga jednemu drugiemu może zaszkodzić. Dieta powinna być dostosowana do każdego z osobna, uwzględniać preferencje smakowe, wagę , wiek i wzrost . Zapraszam na konsultacje do gabinetu oraz on line. www.edietetyk.com.pl Tylko zdrowe odchudzanie, zbilansowana dieta bez suplementów i cudownych sposobów- zdrowa redukcja kilogramów bez efektu jojo. Zapraszam serdecznie

Gość KasiaSięOdchudza
Ja też zaczęłam od 1 stycznia odchudzanie, ale póki co bez większych efektów:/ Od zeszłego tyg przygotowuje dla mnie menu osobisty dietetyk http://dietomat.pl/profil/dietetyk zgodnie z moimi wytycznymi i przyznam, że póki co wszystko mi smakuje - nie czuję, że się odchudzam. Okazuje się, że to kwestia dobrze zbilansowanych posiłków - musi być zachowana proporcja między węglowodanami a białkiem itp. To była najprawdopodobniej przyczyna, że nie mogłam schudnąć. Mamy założenie, że do 21 marca będzie 9 kg mniej:)

Gość Ppatii92
tez licze kalorii z dietomatem - powoli idzie, ale waga w dół no i jem to co lubie :)

Gość janochowska220
Ja stosuje sobie dietę pudełkową robię wieczorem sobie jedzenie na cały dzień następny i już w dzień nie tracę czasu na robienie obiadków czy też kolacji dla siebie;) ale mam też męża i mała córeczkę więc poświęcam więcej czasu na gotowanie dla nich obiadów po prostu nie wyrabiałabym się gotując dla każdego co innego;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl mój mąż mi zamówił i jestem bardzo zadowolona chudnę i już niedługo będę miała figurę sprzed ciąży;)

Gość bynia912
Oj powiem Wam,że ja również miałam problem z własnymi kilogramami, przez własną głupotę przytyłam aż 16kg;/ ale dzięki swojej determinacji i suplementacji African Mango http://szczupla-kobieta.pl zrzuciłam ten mój ciężar w 2 miesiące!