Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie debile po wygladzie oceniaja kto ile moze zarabiac?

Polecane posty

Gość gość

W hiszpanii idzie koles niedogolony w starych podartych trampkach ze spuchnieta geba i w brudnej bluzce i kazdy dobrze wie ze zaraz moze wsiasc do nowego audi a8

Może ująłeś/aś to w niezbyt oględnych słowach, ale zgadzam się. Najzabawniejsze, że ocenia się po pozorach. Jeśli ktoś jest ubrany "elegancko", ale w ubrania kiepskiej jakości uchodzi za bogatszego, niż człowiek ubrany "luźno", "sportowo", czy należący do jakiejś subkultury.

Gość gość
Też mam takie wrażenie, że dużo ludzi ocenia w ten sposób. mojego męża ktos kiedyś nazwał zapchlonym dziadem bo mam długie włosy i miał akurat dość pogniecioną koszulkę i bardzo już sprane spodnie - jego ulubione dżinsy... pewnie mieli go za bezrobotnego albo jakiegoś ćpuna :O a mój mąż ma dobrą pracę którą lubi i zarabia całkiem fajne pieniądze (prawie 4 tyś netto), jest inteligentny i ma wszechstronne zainteresowania...

Gość gość
Ja w ten prosty sposob eliminuje bezwartosciowych ludzi. Udaje biedaka i od razu znikają

Gość gość
Polacy wyzej srają niz d**y maja. Im wieksza bieda tym lepiej odpindolona chodzi

Gość gość
To prawda mialam kolege ktorego rodzice brali kredyty żeby synuś na studiach mial markowe ciuchy nike i reeboka. Nie przydalo mu się kariery nie zrobil