Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 25 lat i przez dawny ciężki trądzik straciłem młodość.

Polecane posty

Gość gość

Już nic nie zostało. Oczywiście próbuje jeszcze wyleczyć te czerwone ślady na policzkach, ale marnie to idzie. Zresztą już i tak mi to nic praktycznie nie da. Czuje się coraz starszy, mimo, że wyglądam o 5 lat mniej. Straciłem wiarę w sens życia, w miłość oczywiście nie wierzę, prędzej w powodzenie niż miłość, nie mam celu, nie pracuje, nie pracowałem, nic mi się nie chcę. Najlepsze lata za mną. Dziewczyny nie miałem, teraz już i tak już nie chcę.

Gość gość
a ja straciłem młodość przez alkohol i narkotyki. jestem od ciebie 12 lat starszy i dopiero widze sens zycia:)

Gość gość
Sam się w alkohol i narkotyki wpakowałeś, na własne życzenie.

Gość gość
Mam to samo. Jestem w twoim wieku. Trądzik strasznie zniszczył mi twarz. Żadne zabiegi u kosmetyczki nie pomogły

Gość gość
Jesteś kobietą, facetem ? Ja próbuje wybielić plamy czerwone po dawnych syfach.

Gość gość
Kobieta.czerwone plamy moge zakryć makijażem, ale dziur po pryszczach juz nie :/

Gość gość
Ja mam dziurki na jednym policzku, ale bardziej mnie szpecą te czerwone plamki. Cholernie ciężko je usunąć. Probowałem peelingów, mikrodermabrazji, teraz nawet do Warszawy jeżdżę na zabiegi, i efekt do tej pory słaby. Ogólnie to czuje, że w środku umarłem, jestem żywym trupem, jak bym nic już nie czuł.

Gość gość
"sam sie w alkohol i narkotyki wpakowaes na własne życzenie" xxx nie rozumiem co to zmienia oprócz dodatkowych wyrzutów sumienia. masz dwadzieścia pięć lat, nie masz trądziku ale za to widze w tobie potencjał na alkoholika i narkomana z takim podejściem. chyba, że wytykanie komuś błedów (chociaż tu też mógłbym się spierać) poprawia ci samoocene to wtedy c***j ci w dooope cwelu

Gość gość
a może oczekujesz współczucia albo odszkodowania? ja sie wpakowałem w co sie wpakowałem z różnych przyczyn sam i sam z tego wyszedłem a ty zdaje sie szukasz usprawiedliwienia dla wiecznego użalania sie nad sobą.

Gość gość
Różnica polega na tym że choroby człowiek sobie nie wybiera, a w nałóg człowiek wpada na własne życzenie. Tutaj jest różnica.

Gość gość
Ja mialam depresje przez trądzik, co ja przeżyłam to nawet nie chce pamiętać... Chociaż pamiątki po tym zostaną mi do konca zycia. Ogólnie rysy twarzy mam ladne, każdy chwali moje zdjęcia wyretuszowane, ale cera mi tak niszczy wygląd. Te dziurki, dolki najgorsze.

Gość gość
do czasu wojska mogłem mieć kazdą laske ale mnie to nie interesowało. po wojsku w którym sie rozpiłem (na własne zyczenie) aczeła sie jazda bez trzymanki, z której dosłownie nie pamiętam ze 6 lat. obudziłem sie w szpitalu po padace. w wieku 30 lat mam uszkodzona twarz zęby i mózg, przeszedłem depresje, doświadczyłem odrzucenia i społeznego i samo potępienia. zapijałem i doprowadzałem sie prawie do śmierci wiele razy odkąd zacząlem sie leczyć ale jakoś szedłem do przodu. mineło 8 lat i ide dalej a ty sie ze mną licytujesz kto sobie zasłuzył na swój los. ja mooże zasłużyłem ale sie z nim nie godze. ty nie zasłuzyłeś i i sie godzisz bo masz dziurke na policzku gratuluje:)

Gość gość
A wiesz jaka sytuacje mialam. Znajomy fotograf zaproponował mi sesje. Bylam w szoku... Potem on powiedzial: Zrobi się retusz i bedzie super... Takze gdyby nie te dziury to moze byłabym nawet ładna, ale nie dowiem sie tego, bo mi tez nic nie pomaga, a kupę kasy juz wywalilam

Gość gość
No ja też mam łagodne, ładne rysy twarzy, i wyglądam młodziej niż mam, ale te czerwone plamki mnie szpecą.

Gość gość
gość wczoraj Różnica polega na tym że choroby człowiek sobie nie wybiera, a w nałóg człowiek wpada na własne życzenie. Tutaj jest różnica." xxx ja piertole... dobra brandzluj sie dalej frajerze

Gość gość
Ja się nie godzę człowieku z losem, ja walczyłem z tym, walczyłem bardzo długo i dziurki nie mam, ale pełno dziur na policzku, nie licząc czerwonych szpecących plam na twarzy.

Gość gość
ja piertole... dobra brandzluj sie dalej frajerzelapka.gif xxxx xxx Widocznie sam jesteś frajerem, że nie dostrzegasz takiej banalnej różnicy. Zresztą po co tutaj zaglądasz, to nie jest topic dla ciebie, więc możesz krótko wypierdalać.

Gość gość
Autorze, nie dyskutuj z nim. A powiedz mi, probowales moze delikatnie to zakrywać korektorem? Nie mowie o pudrze, bo go widać, a facetowi nie wypada, ale moze jakiś kryjący korektor by pomógł trochę?

Gość gość
spróbuj acnedermu albo czegoś z retinolem.

Gość gość
nie potzebuje ci sie tłumaczyc ale tak dla ścisłości uzależnienie jest choroba i nikt nie planował że zostanie alkoholikiem albo narkomanem ponieważ gdy sie nim stawał był już uzależniony. tak ci mówie żebyś oprócz dziurawego ryja nie straszył dodatkowo ignorancją

Gość gość
słuchaj ty jepana kooorfo. chciałem ci pomóc wiec kooorfa doceń alboo ci zajepe takiego kopa w dooope że sie za chwile znajdziesz na forum dla okaleczonych ruchowo. nie potrafisz docenic to sie kooorfa nie odzywaj zjepie piertolony

Gość gość
00.11 ryja to ma twoja matka. Autor ma twarz. Dobrej nocy, nikt juz na ciebie tu uwagi nie zwraca.

Gość gość
jak ci zmasakruje ryj to czasy trądziku będziesz wspominał z łezka rozżewnienia w oku cwelu jepany

Gość gość
nie ryja to masz ty i widze, że słusznie przypadł ci w udziale ten los i zasłuzyłeś na każdego jepanego pryszcza bo jestes skończonym gniotem, koorfą i debilem.

Gość gość
00.15 jakie słownictwo... Twoja matka musiała bycia naprawdę niedojdą życiową, skoro tak cie wychowała. I ty mówisz o ignorancji...

Gość gość
Ja też jestem w tym samym wieku co autor wątku przez zniekształcony nos zostałem pobity i tez nigdy się nie zakochałem zacząłem mieć fobie społeczną , nie wychodzić z domu, czuje się źle z powodu nosa wygląda tragicznie bardzo zniekształcony wystające kości, mocny garb na nosie, opadnie i długi nos masakra

Gość gość
Tak, próbowałem, nieraz to robię, ale wolę się pozbyć tych zaczerwień, zostały one niestety po ostrych stanach zapalnych. Bardzo ciężko coś zrobić, a nie chcę ciągle zakrywać punktami tych punktów. A ty żulu, możesz odejść z tego topicu, zresztą chyba nawet teraz jesteś pijany, bo ciężko się doczytać z tego co tutaj wypisujesz.

Gość gość
może jakbyś sie tak nie skupiał na wyglądzie i nie drapał syfów to bys tądziku nie miał co implikuje, że również sobie zasłużyłeś na to co cie spotkało najpewniej próżnością albo strachhem przed reakcją otoczenia. krótko mówiąc jestes tchórzem i dlatego masz trądzik. dobranoc

Gość gość
miało być korektorem, nie punktami, sorry ;)