Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 25 lat i przez dawny ciężki trądzik straciłem młodość.

Polecane posty

Gość gość
Zbieram pieniądze na plastykę nosa

Gość gość
móze ale moja matka nie miała trądziku:) a ty jestes skończony. w zasadzie to szkoda czasu na trupa ostrzegam cie że jak powiesz jeszcze słowo o mojej matce emerytowany gimszczylu to cie znajde. podejrzewam, że takich ofiar losu jak ty jest niewiele jak równiez że udzielają sie w specyficznych miejscach. znam twój wiek podrzuciłem właśnie snifera w linku więc znam również twoje ip...długo to nie potrwa:)

Gość gość
i za każde słowo o mojej matce włoże ci koootasa w dziure po pryszczu:) cholera wie...może to cie wyleczy:D

Gość gość
Lecz się chory psycholu. :D

Gość gość
To mnie znajdź, czekam :* poza tym, nie zauwazyles, ze nie tylko ja ci odpisywalem? No cóż, myślenie boli...

Gość gość
no cóz ciebie będzie bolało co innego. co do psycholi to z chęcia usuwam tych obrażających czyjeś matki. najlepiej byłoby to robić już w gimnazjum niestety prawo nie zezwala:D

Gość gość
Hahaha ja ci mogę podać adres, po co masz kombinować :D chcesz?

Gość gość
moge zrozumieć że jetes skończonym załosnym kretynem rozczulającym sie nad krostą na doopie moge zrozumieć, że z tej wściekłości i frustracji obrażasz kogoś kto chce ci pomóc ale kooorfa nie chce i nie moge zrozumiec, że obrażasz czyyjąś matke, której nie znasz i z któą w zyciu nie rozmawiałeś. to by tłumaczyło w zasadzie twoja chorobę. istnieje nieformalny dziął medycyny opierający swoje diagnozy na ty, że cała złość frustracja i złe uczucia ma przełożenie na choroby i wygląd człowieka. gdyby uznać, ze jest w tym troche racji to jestes nieuleczalnie chory

Gość gość
Psychiatra czeka.

Gość gość
nie dzięki nie ufam ci. nie chce roochac w pysk jakiejś niewinnej ofiary twojej złośliwości. w dodatku nie potrzebuje ale dięki za wsółprace mam nadzieje, że ta postawa będzie towarzyszyła nam w czasie spotkania:)

Gość gość
Obrażam twoja matke, bo mnie wyzywasz. I o chuj ci chodzi?

Gość gość
psychiatra ci nie pomoże. nikt ci już nie pomoże... skończył sie kooorfa dzień dziecka

Gość gość
Nie dość, ze psychiczny, to jeszcze paranoiczny. Nikt tutaj nie obraził twojej matki, zresztą ty cierpisz na ewidentną paranoję, i zaburzenia psychiczne. W d***e mam twoją pomoc. Możesz stąd już iść.

Gość gość
nasram ci w ryj cwelu

Gość gość
nie bedziesz mi mówił co moge pedale z dziurawą mordą. zatrudnij sie w jakims filmie o zombich. możesz przekuć te tragedie na zyciiowy sukces:)

Gość gość
i noś szalik na twarzy. porowatość zwiększa powierzchnie a ta odpowiada za wychładzanie ciała. jeszcze oprócz pryszczy odmarzną ci wary i zaczna gnić. no chyba, że to w ramach przygotowania do roli

Gość gość
A twoi znajomi dręczyli cię przez trądzik czy im to nie przeszkadzało?

Gość gość
pewnie że mu przeszkadzało. jedyny powód dla którego założyl ten trądzik to chęć potwierdzenia tez jakie postawił na początku. czyli, ze jego zycie nie ma sensu. to skoro jestes takii a nie inny to powiem ci wprost. zrób to o czym myślisz jak najprędzej i ulżyj soboie, rodzinie, która sie musi za ciebie wstydzić i społeczeństwu które musi cie oglądać

Gość gość
z****** gnojek koorfa.... dobra możecie stekac dalej

Gość gość
Fajnie ale nie pytałam ciebie więc zamilcz:)

Gość gość
Nikt juz ci tu nie odpisuje, przenieśliśmy się z autorem na inny temat:) papa, siedź tu sam.

Gość gość
nara. i żebym więcej was tu nie widział płaczliwe niedojdy zyciowe

Gość gość
tu autor... zabolało mnie do zywego co napisałeś:( już dawno popełniłbym samobójstwo ale wstydze sie, że w kościele będą sie śmiać nad trumną z moimi zwłokami i rzucac szeptem komentarze typu: "wygląda jakby zginął od strzału w twarz ze śrutówki"😭

Gość gość
to jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości - trądzik zwalnia z obowiązku utrzymywania własnej, 25letniej d**y :)

Gość gość
Nie podszywaj się, zresztą widać, ze masz jakieś problemy psychiczne. Mam nadzieję, że tej nocy się zaćpasz, i zachlejesz, jednego idioty będzie mniej na tym świecie.

Gość gość
póki co to ten "idiota" wyszedł z nałogów (za samo wpadnięcie w nie oklasków nie dostanie), a ty siedzisz na d***e i nic nie robisz bo...miałeś pryszcze.

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć, co robię ? Mogłem również skłamać i co ? Jasnowidzem niestety nie jesteś. Zresztą to i tak nie twój z****** interes co robię, a co nie.

Gość gość
wiem z twojego tematu :)

Gość gość
strzał w dyszke:)

Gość gość
tu gościu od picia. musze jednak przyznac, że mam zajepistą motywację i mądrą. chociaz może to tylko wytwór mojej chorej psychiki