Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aliszja 123456

Miłość

Polecane posty

Witam. Od roku czasu jestem sama. Mam 19 lat i rok temu byłam w związku (2 lata). Lecz rozstałam się z nim. A teraz próbowałam z wieloma facetami ale nie wychodzi zazwyczaj jest to okres miesiąca spotkania kawa herbata a nawet jakieś wyjścia na piwo czy Wino . I nadal nic szczeże po miesiącu nudzą mi sie. Nie wiem czy to ja jestem jakaś inna dziwna jestem wysoką zgrabną ładną blondynką. Ale co z tego jeżeli nie potrafię z nikim się związać na dłuższy czas. Chcę mieć faceta bo sama czuje się żle . I często zastanawiam się nad tym czy znajde kogoś kto mnie pokocha. A bardzo bym tego chciała. Jakoś nie dobrze mi jest samej. Brak mi ciepła oparcia i wszystkiego na czym opiera się związek miedzy kobietą a mężczyzna . Może we mnie jest coś co powinnam zmienić może nadal nie przestałam kochać byłego ... Pomocy !

Gość gość
Może musisz znaleźć kogoś na prawdę interesującego, kto Ci się nie znudzi, kogoś inteligentnego, o podobnych zainteresowaniach. Albo faktycznie musisz się wyleczyć z byłego...

Może i masz rację. Było ich paru ale żaden nie urzekł mnie tym czymś co miał mój były Facet. Sama nie wiem czy nadal go kocham czy nie czuje nic . Chciała bym znów poczuć to co czułam kiedyś . Jednak to jest bardzo trudne i sądze że szukając na siłę nic nie wskuram

Gość lexio
Wydaje mi się, że każdego porównujesz z byłym - w tej sytuacji każdy wypadnie gorzej, bo nie jest nim. Musisz sobie zdać sprawę, że inny nie znaczy gorszy. Ja miałem 3 dziewczyny i za każdym razem kompletnie różne - ale naprawde kochałem każdą. Za każdym razem dawałem szansę relacji i starałem się nie szukać szablonu z poprzedniego związku.

Gość gość
Jeśli ciągle nie możesz trafić na to "coś", a sama czujesz się źle to albo spróbuj wrócić do byłego (zwykle kiepski pomysł, ale różnie to bywa), albo poznawaj kolejne osoby, może w końcu trafisz na kogoś dla Ciebie. Mój znajomy miał masę dziewczyn aż w końcu w nietypowym miejscu (na badoo) trafił na tę właściwą, w przyszłym roku ślub.

Gość gość
A poza tym, jeżeli jest na prawdę dobry powód do tego, że były jest byłym, to musisz się z niego wyleczyć, pójść dalej. Daj kolejnym znajomościom więcej czasu, jeszcze się kiedyś mile zdziwisz. :)