Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielarne

Pomóżcie! Jaką farbę do włosów wybrać?

Polecane posty

Gość sielarne

Przez długi czas miałam białe/srebrne włosy. Teraz chciałam wrócić do bardziej naturalnych kolorów. Niestety po kilku farbowaniach na ciemny blond/blond moje włosy (a zwłaszcza im dalej od nasady) nadal mają srebrny odcień. Teraz w całości kolor jest całkowicie nijaki, a do tego wygląda to jakbym miała odrosty. Jaka farba najlepiej to pokryje? Moje włosy: www.pl.tinypic.com/view.php?pic=110j29h&s=9 Najbardziej zależałoby mi na podobnym kolorze do tego: www.marieclaire.media.ipcdigital.co.uk/11116/00007ef1d/0bf6/emma-stone-woody-allen-.jpg

Gość gość
Po pierwsze i najważniejsze nie nakłada się na włosy blond takie jednolitego koloru blond o innym odcieniu w tym samym czasie bo: mając odrosty logicznym jest ze kolor bd inny. i druga rzecz włosy blond na końcach sa bardziej zniszczone wiec wchłanialnosc farby jest inna niz u nasady i kolor tez bd inny zawsze.

Gość gość
kokardka-mysi.blog.wasze-wosy-u-mysi-pigmentacja-agnieszki wpisz w wyszukiwarke laska ci pokaze co jak robiła zeby byc naturalna uwaga koszmar

Gość Sylwiahelp
A co myślicie o farbach montibello? Koleżanka mi poleca i mówi, że niby mniej niszczy włosy. Podesłała mi również stronkę, żebym sobie poczytała: http://www.fryzart.pl/firm-pol-1302870820-Montibello.html. Używała któraś z was i jest w stanie się wypowiedzieć na temat farb tej firmy?

Gość gość
Miałam podobny problem - polecam warszawski salon Miraflores - tam maja organiczne farby do włosów, można też na miejscu kupić specjalnie dobrane organiczne szampony i odżywki.

Gość gość
Przede wszystkim nie nakładaj sobie farby sama, niech to zrobi fryzjer farba dobrej jakości z dodatkiem olaplex. Może zaproponuje ci refleksy, żeby zmieniac odcień w bardziej naturalny sposób. Mogę co polecić Weronikę z In Harmony. Super fryzjerka.