Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spędzam sylwestra sama,chce mi się płakać.

Polecane posty

Gość gość
Bzdura. Nic nie trzeba. To po prostu okazja do zabawy tym większa że obchodzi ją cały świat ( z małym odchyleniem w czasie z powodu różnicy czasu) i tym samym kolejny wyścig szczurów - OBY się gdzieś wbić i nie być uznanym za nieudacznika bo tak społeczeństwo odbiera tę wątpliwą imprezę. I to pieprzenie że zmiana cyferki ( różnica jednego dnia w twoim życiu) odmieni cudze życie, zacznie coś nowego - jasne - sranie w banie i łapanie głupich ludzi na głupie przesądy noworoczne. Tyle. Chcecie się bawic ok. Ale nie dorabiajcie do tego ideologi.

Gość gość
ehh ja bym chciała sylwestra, bo mam 28 lat i kiedy się będę bawić jako babcia :( ale mam brata z poważnymi zaburzeniami psychicznymi i nie mogę zostawić go samego, zwłaszcza że strzały petard te psychozy nasilają, także nie masz najgorzej autorko, ciesz się, że jesteś sama i masz święty spokój

Gość gość
ale macie problemy jprd

Gość gość
daj mu leki na sen , zasnie i idz sie bawic raz sie ma 28 lat zostaw go z matka ,ojcem babka dziadkiem sasiadka i baw sie

Gość prawiczek 32 lata
A ja jak co roku, sylwka spędzam w domu razem z Mia Malkova, Lexi Belle, Rebecca Linares, Tori Black i Natalia Starr i z roku na rok coraz lepiej jest :)

Gość gość
pFFF. Ja tam zawsze sylwestra spędzam sam w domu, mam prawie 25 lat. Nigdy nigdzie nie byłem na sylwestrze. A autorka tematu robi z takiego problemu dramat.

Gość gość
brat jak psychiczny i tak zyje w swoim swiecie jak agresywny oddaj go do dps szkoda zycia na opieke nad chorym poprawy nie bedzie a bedzie gorzej zajmij sie soba masz 28 lat pomysl o zalorzeniu rodziny ,dziecku przed 30 najlepiej urodzic

Gość taodbrata
rodziny nie mam do opieki nad nim tj. rodziców, nikt inny w życiu się nim nie zajmie a do dps łatwo powiedzieć - oddaj, jak worek ziemniaków...

Gość taodbrata
zresztą, mogę posiedzieć tutaj i jakoś sylwek zleci ;)

Gość też sama w sylwestra
Tysiące ludzi spędza sylwka w domu przed tv.Wydaje mi się że w latach 90tych jak miałam naście lat to było większe ciśnienie żeby gdzieś iść na sylwestra i zawsze gdzieś poszłam a wraz z wiekiem to ciśnienie mija.

Gość gość
Ja wiele razy bawiłam się na balach, wiele razy byłam na imprezie... w ostatnich latach jakoś wolałam być z rodziną w domu. W tym roku mieliśmy wyjść, bo dzieci już starsze, mają swoje plany... Niestety mam żałobę po mamie, zmarła kilka tygodni temu... I to jest smutek, ogromna pustka, tęsknota. Jeżeli ktoś pisze, że nie chce mu się żyć, bo spędzi sylwestra sam, albo nawet że chce mu się z tego powodu płakać to chyba nie wie, co znaczy smutek i ból. Cieszcie się życiem, to błogosławieństwo boże że możemy w ogóle spędzić tego sylwestra, że możemy zdrowi rozpocząć kolejny rok. Życzę Wam wszystkim spokojnego, dobrego Nowego Roku.

Gość gość
taodbrata ale powinnas pomyslec o sobie dziewczyno ,dps sa dla ludzi moze bedzie z bratem gorzej nie dasz rady sie nim opiekowac a lata leca jestes mloda wiem bo przez 10 lat opiekowalam sie ciotka chora na alzheimera i parkinsona 24 na dobe to straszna choroba w roznych etapach niszczy psychike chorego i opiekunow tak ze pozwalam sobie na rade dla ciebie badz egioistka baw sie zycze ci jak naj lepiej dziewczyno w 2016 r i w innych latach -anka

Gość taodbrata
dostałam zaproszenia od koleżanek, jednak wiadomo - nie z psychicznym bratem, może za rok uda mi się załatwić jakąś opiekę i wyjdę, na razie jest jak jest ;) dziękuje pięknie za życzenia

Gość gość
pozdrawiam anka

Gość gość
jebać sylwestra

Gość gość
Słowo daję, chciałabym mieć takie problemy, jak autorka :) No, może poza mieszkaniem na głuchej wsi :P

Gość gość
Już dzisiaj pomyśl o sylwestrze w tym roku, aby nie powtórzył się problem z zeszłego roku. Ja planuje wyjazd do Zakopanego. Noclegi w Zakopanem znalazłam na portalu http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane mają tam bardzo szeroki wybór.