Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papillon89

Nie pisze nie dzwoni...

Polecane posty

Gość papillon89

Witam, Niedawno poznałam mężczyznę na jednym z portali randkowych. Spotkaliśmy się kilka razy, było miło, pisał do mnie.. od paru dni nie pisze do mnie sam z siebie, twierdząc że nie ma czasu, bo dużo pracuje. Jednak kiedy ja napisze do niego jakąś wiadomość niemal od razu na nią odpowiada.. Często widzę jego aktywność np. na FB. Podjęłam już 2 próby zerwania tego kontaktu pisząc mu o tym wprost, iż nie ma to sensu, jednak on między wersami nie pozwala mi odejść, tzn. nie mówi wprost "zostań", ale daje do zrozumienia, że kontaktu zrywać nie chce, tak jakby nie czytał moich wiadomości.. Jak można coś takiego interpretować? Jestem po 7 letnim związku, od 2 lat sama i dopiero po tych 2 latach zdecydowałam się na randki. Zmieniły się trendy budowania relacji? Co o tym myślicie? Wiem, że nic do niego nie czuje, jednak ma coś w sobie..

Gość gość
nie bądź babo nachalna, chociaż jesteś samotna jak pień. zostaw to, niech się samo rozwija :P

Gość papillon89
babo.. hmmm jestem kobietą :) nachalna w żaden sposób nie jestem, bo nie zasypuje go milionem wiadomości, co najwyżej zwykłym "co słychać"..

Gość papillon89
dodam jeszcze, iż na samotność nie narzekam, bo przyjaciół mam :P brak związku nie oznacza tu samotności